Siirry pääsisältöön

Onko sijoittaminen jo liian helppoa? | Traders’ Club 97

Uhkakuvista huolimatta vuoden 2021 ensimmäinen puolikas osakemarkkinoilla on sujunut varsin aurinkoisissa tunnelmissa. S&P 500 -indeksi on nakuttanut uusia ATH-lukemia kuin liukuhihnalta – peräti 29 kertaa tämän vuoden puolella – ja suurin korjausliikekin on jäänyt vain 4,2 prosenttiin. Onko sijoittaminen jo liian helppoa vai voidaanko näiden juhlien valomerkkiä siirtää yhä pidemmälle hamaan tulevaisuuteen?

Vaikka positiivinenkin skenaario on kuviteltavissa, riittää sijoittajilla huolenaiheita käsiteltäväksi. Pohjainflaatio on korkeimmillaan lähes kolmeen vuosikymmeneen, mutta Bank of American teettämän kyselyn perusteella 72 % sijoittajista uskoo inflaation kiihtymisen olevan vain väliaikaista. Ovatko sijoittajat liian optimistisia kasvaneet inflaatiopaineet huomioiden? Toinen iso kysymysmerkki liittyy koronavuoden voittajiin – mitä tapahtuu kysynnän normalisoituessa? Voivatko voittajat jatkaa voittamistaan vai hyytyvätkö kuluttajien ostoaikeet vieden talouskasvun mukanaan? Katso Traders’ Club 97 ja ota selvää!

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki