Öljyä ja koronabondeja salkkuihin? | #rahapodi 201

Öljyn hinta putosi negatiiviseksi. Mitä ihmettä? Pitäisikö sijoittajan nyt öljytä salkkunsa? Käsittelyssä myös Business Finlandin tuet: saadaanko niillä jotain järkevää aikaiseksi, vai valuvatko miljoonat kankkulan kaivoon? Entä onko yhteisvastuullisissa koronabondeissa järkeä? Kannattaako valtion nyt ottaa velkaa vai sulkea kukkaronnyörit visusti? Miikka ja Martin laittavat päivän polttavat #koronakriisi-aiheet ojennukseen.

Voit katsoa jakson myös videona YouTubessa.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi? Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Nordnet
Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
kari
kari
26.04.2020 21:58

Hyvät herrat, kysyntä taantuu. Väki ei enää ota tatuointeja, vaikka piikitystä kuinka kehitettäisiin.

Muovipussi
Muovipussi
28.04.2020 13:11

Miten Nordnetin oma superrahasto Norja? Rahasto on sivuutettu kokonaan tästä öljyyn sijoittamiskeskustelusta? Minkä verran kyseisen rahaston kurssi sitten liikkuu öljyn hinnan mukaan? Siinä on kuitenkin öljyyn liittyviä yhtiöitä, mutta myös muita yhtiöitä, joten eikö se olisi myös sijoitus öljyyn, mutta pienemmällä riskillä kun pelkkään öljyyn, futuureista puhumattakaan?