Siirry pääsisältöön

Oliko tämä tässä? | Traders’ Club 149

Markkina vaikuttaa heikolta sekä makrodatan että teknisen analyysin puolella. Onko syytä olla huolestunut? Jukka ja Tuomas luovat taas katsauksen markkinoihin omista nurkkauksistaan.

Tärkeää tietoa riskeistä.
Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets-tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
sepe
sepe
05.10.2022 16:05

Ja minä kun luulin , ett inflaatio johtuu Ukrainan sodasta, energian hinnan noususta jne.

Tästä ette maininneet mitään.

Marko
Marko
29.09.2022 20:43

Sitten kun pääsette TA:ssa sinne syvempään päätyyn, niin esim. erilaisten kynttilöiden ja muiden indikaattorien läpikäyntiä, esim. itse käytän Heikin Ashi kynttilöitä menestyksekkäästi kunhan osaa valita sopivan tarkastelujakson pituuden (15 min, 30 min, 4h, 1D, 1W) riippuen treidin pituudesta (päivän sisäinen, swing, tai pidempi hold). Joskus käytän Renko kynttilöitä käännepisteiden haravointiin, mutta siinä on haaste löytää sopivat asetukset. Muita vastaavia on esim. Baseline, Line Break, Kagi, Point&Figure, Range, yms., joista ei ole mitään käsitystä kuinka voisi hyödyntää.

Ei muuta kuin seuraavaa kirjaa vääntämään näistä. 🙂

Marko
Marko
Vastaa  Marko
29.09.2022 20:49

Niin, ja Heikin Ashi kynttilöissähän on se idea, että etsimällä sopivan tarkastelujakson saa käännepisteisiin muodostumaan doji-mallisen kynttilän ja vahvistus käänteelle on kun seuraava(t) kynttilä(t) päättävät EMA9 toiselle puolelle. Heikin Ashi on laskennallinen kynttilä joka poistaa häiritsevän heilunnan fokuksesta.