Siirry pääsisältöön

Nordnet täyttää tänään 25 vuotta

Nordnet täyttää tänään 25 vuotta. Juhlimme merkkipäivää tarjoamalla asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa 25 suosittua osaketta ilman välityspalkkiota.

Nordnet sai alkunsa 20.8.1996 Tukholmassa. Aluksi toiminta kattoi vain ruotsalaisten osakkeiden välitystoiminnan Ruotsin markkinalla. Vuosien mittaan Nordnet on kehittynyt ruotsalaisesta online-välittäjästä yhdeksi Pohjoismaiden johtavista säästämiseen ja sijoittamiseen keskittyvistä alustoista. Suomeen Nordnet rantautui, kun yhtiö osti suomalaisen eQ Pankin vuonna 2009. eQ Online -palvelustaan tunnetulla eQ Pankilla oli tuolloin noin 57 000 aktiivista suomalaissijoittajaa asiakkaanaan.

Filosofiamme on alusta lähtien ollut ajaa säästäjien asiaa ja sijoittamisen demokratisoimista. Olemme pyrkineet madaltamaan sijoittamisen aloittamisen kynnystä mm. tarjoamalla edelleen kaikille asiakkaillemme säilytysmaksuttomat arvo-osuustilit ja tuomalla markkinalle edullisia indeksirahastoja. Ainutlaatuisen sijoittajayhteisön rakentaminen Sharevillen, podcastin ja videosarjojen avulla etenee kovaa vauhtia. Työ jatkuu luonnollisesti edelleen. Jatkamme palvelumme kehittämistä ja ajamme aktiivisesti mm. osakesäästötilin talletusrajan korottamista nykyisestä.

Nordnetillä on tällä hetkellä 1,5 miljoonaa asiakasta, joiden yhteenlasketut asiakasvarat ovat hieman yli 700 miljardia Ruotsin kruunua. Suomessa asiakkaita on jo 440 000 ja olemme asiakasmäärällä mitattuna Nordnetin suurin maa. Nordnetillä on noin 700 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Lämmin kiitos kaikista näistä vuosista!

Tänään juhlimme 25-vuotispäivää tarjoamalla mahdollisuuden ostaa 25 asiakaskuntamme suosituimpiin kuuluvaa osaketta ilman välityspalkkioita. Kampanjaosakkeita ovat mm. Nokia, Nordea, Sampo, Finnair, Tesla, Apple ja Microsoft. Tutustu koko kampanjaosakelistaan ja kampanjan ehtoihin tästä linkistä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
20.08.2021 09:57

Paljon onnea syntymäpäivän johdosta! Nordnet on ollut edistyksellinen sijoittamisen puolestapuhuja! Mahtavia palveluita, Superrahastot, Shareville, sijoituskouluja ja podcasteja. Jatkakaa hyvää työtä, älkääkä unohtako sijoittamiseen kannustavia kampanjoita ja omien palveluiden ja hintojen kehittämistä. Kurssinousut kuuluu kaikille! 🙂