Siirry pääsisältöön

Nordnet #MoneyMingle

Oletko harkinnut sijoittamisen aloittamista, tai kenties jopa avannut salkun, mutta sijoituskohteiden valinta sekä alkuun pääseminen tuottavat päänvaivaa?

Tule mukaan Sijoittaja 2023 -tapahtuman yhteydessä Messukeskuksessa Helsingissä tiistaina 14.11. järjestettävään Nordnet #MoneyMingle Workshopiin.

Tunnin aikana saat arvo-osuustilin auki ja kuukausisäästöt rullaamaan Nordnet-tiimin avustamana. Saat myös vertaistukea muilta aloittelevilta sijoittajilta sekä inspiraatiota ja intoa sijoittamiseen. Rentoja, tunnin kestäviä työpajoja järjestetään päivän aikana yhteensä neljä, joten voit valita sinulle parhaiten sopivan ajan.

  • Workshop 1. Klo 9.00–10.00
  • Workshop 2. Klo 10.30–11.30
  • Workshop 3. Klo 14.00–15.00
  • Workshop 4. Klo 17.30–18.30

Sijainti: Messukeskus Siipi, Rautatieläisenkatu 3, Helsinki. Huone 209.

Huom. Tapahtumaan ei voi osallistua etänä.

Ohjelma

Nordnetläisten esittely ja inspiroiva aloituspuheenvuoro kuukausisäästämisestä

Ota smoothie käteen, istu sohvalle tai pöydän ääreen, ja kuule pitkäaikaisen sijoittamisen ja säästämisen hyödyistä Nordnet-tiimin kertomana.

Rentoa Workshoppailua

Avaa itsellesi arvo-osuustili ja aktivoi kuukausisäästösopimus apunasi nordnetläiset ja vierustoverisi. Kysy ja keskustele vapaasti sijoittamisesta samalla kun Nordnetin työntekijät opastavat alkuun pääsemisessä.

Lopetuspuheenvuoro

Kiitokset ja loppusanat. Vielä ehtii kysyä!

Ilmoittautuminen on sitova. Jos olet ilmoittautunut #MoneyMingleen, tulet saamaan maanantain 13.11. aikana sähköpostiisi lisää tietoa tapahtumasta sekä ohjeet saapumiseen.

Ennakkoilmoittautuminen on sulkeutunut.

Tapahtuma on veloitukseton.

Sijoittaja 2023 on vuoden merkittävin sijoitustapahtuma

Päivän aikana kuullaan innostavia puheenvuoroja, informatiivisia esityksiä ja eläviä keskusteluja, jotka syventyvät sijoittamisen uusimpiin teemoihin ja trendeihin. Nordnetillä on tapahtumassa oma ständi sekä kaksi puheenvuoroa.

Tapahtuma kestää koko päivän, joten ehdit hyvin mukaan myös iltapäivällä. Aamu alkaa klo 8.00 Kauppalehden Markkinaraadin kuvaksilla, jota on mahdollista tulla seuraamaan paikan päälle. Jasmin Hamid avaa tapahtuman virallisesti klo 9.00. Päivän aikana ohjelmaa nähdään yhteensä viidellä lavalla.

Rekisteröidy tapahtumaan, niin pääset kuulemaan mm. Marimekon toimitusjohtajan Tiina Alahuhta-Kaskon, sijoittaja Karo Hämäläisen, Nordnetin talousasiantuntijan Martin Paasin sekä Nordnetin maajohtajan Suvi Tuppuraisen puheenvuoroja.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit