Siirry pääsisältöön

Metaverse tulee, oletko valmis? | Traders’ Club 112

Metaverse on sijoitusmaailman viimeisin trendisana. Sen jälkeen kun Mark Zuckerberg lokakuun lopussa julkisti Facebookin uuden vision ja nimen (Meta Platforms), pörssiyhtiö toisensa jälkeen on julistautunut täysiveriseksi metaversumitoimijaksi. Mutta mikä ihme metaverse on ja miten siihen voi sijoittaa? Traders’ Clubin jaksossa 112 Tuomas ja Jukka saivat vieraakseen Nordnetin sisällöntuottajan, Jeremias Makkosen. Kolmikko käy läpi metaverseä ilmiönä sekä yhtiöitä, jotka operoivat jo metaversumissa tai ovat julistaneet metaverse-pyrkimyksensä.

0:00 Intro
1:42 Mikä ihmeen metaverse?
10:45 Metaverse-yhtiöt: Meta Platforms, Unity, NVIDIA, Roblox, Microsoft, Autodesk, Snap, Matterport
23:32 Markkinakatsaus
33:54 Tekninen analyysi
42:13 Salkut auki

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Videon kuvaushetkellä Jeremias Makkonen omisti videolla mainituista yhtiöistä Meta Platformsin ja Tuomas Tuominen Unityn osakkeita.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit