Siirry pääsisältöön

Metan megadroppi | Traders’ Club 124

Meta Platformsin (ent. Facebook) nimiin kirjattiin viime viikolla ennätys, jota se ei varmasti olisi halunnut tehdä. Yhtiön tulos ei yltänyt odotuksiin, näkymät olivat vaisut ja viimeisenä naulana arkkuun päivittäin aktiivisten Facebookin käyttäjien määrä laski ensimmäistä kertaa yhtiön historiassa. Sijoittajien tunnelmista tulosjulkistuksen jälkeen ei jäänyt epäselvyyttä, kun Metan markkina-arvosta höylättiin pois yli 250 miljardia dollaria vain yhden päivän aikana. Mitä mieltä Jukka ja Tuomas ovat tilanteesta – onko Zuckerbergin menestystarina päättymässä mahalaskuun vai onko käsillä vuosikymmenen ostopaikka? Katso Traders’ Club 124 ja ota selvää!

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit