Siirry pääsisältöön

Martinin uusi ura AY-pamppuna | #rahapodi 224

Lajitteluhattu on käynyt kuumana ja uusia osoitteita on jaettu viime aikoina itse kullekin. Nordnet tekee comebackin pörssiin, Martin lähtee AY-pampuksi 😔 ja Biden mitä ilmeisemmin Valkoiseen taloon. Martinin järisyttävät uutiset saivat molempien silmäkulmat kostumaan kaksikon muistellessa yhteisiä saavutuksiaan. Löydetäänkö Martinin saappaat täyttävää seuraajaa edes NHL-tason scouttauksella?

Koronarokotteita satelee, mutta mikä niistä on #rahapodin rokoteasiantuntijoiden valinta? Myönsikö Trump hävinneensä vaalit ja pääseekö Biden vihdoinkin hypistelemään Valkoisen talon avaimia? Ja mikä ihme siivitti Dow Jones -indeksin uuteen maailmanennätykseen?

Jaksossa käsitellään myös mojova satsi mehukkaita Fees & Money -kuulijakysymyksiä. AY-himmeleistä peräänkuulutetaan seuraavaa #rahapodi-jaksoa, Tesla-jaksosta seurasi jälkipyykkiä ja ylihajauttaminen mietityttää. Lisäksi #rahapodi-isänniltä saadaan tyhjentävä vastaus perusteelliseen kysymykseen koskien kuntarahoituksen varmistamista ikuisiksi ajoiksi.

Voit katsoa jakson myös YouTubessa:

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi? Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia.

Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
28.11.2020 22:29

Hieman jäi hämmennystä päähän tästä kuninkaan poistumisesta. En tiedä mitä tämä on! Piti kuunnella monta kertaa. Mutta on tää vaan hyvä! Ja se musa siis tunnus, pitäkää se vaikka tsädäm ei tulisikaan aina vaikka sekon on oikeesti hyvä 🙂
PS. Pohojanmaalla on kunta joka elää osinkoollas.

Nimetön
Nimetön
28.11.2020 20:11

Elämme ajanjaksoa, jossa mitään sanomattomien klikki-otsikoiden ja turhien jukaisujen määrä kasvaa eksponentiaalisesti ja vastaavasti laadukkaiden,syväluotaavien podien määrä on kuin katoava luonnonvara. Tällaisen peruspilarin horjuttaminen jaksossa viritetyn “pommin” mukaisesti oli ed. mainittu konteksti huomioiden varsin kyseenalaista jopa näiltä veijareilta, mutta anteeksi annettakoon. Seuraava jakso lienee sitten TOP10 tasoa hyvityksenä hyperventilaatiosta… 😉

Nimetön
Nimetön
27.11.2020 21:36

Meinasi tulla todellakin MUSTA PERJANTAI kun tämän kuunteli, mutta onneksi Martinin korvaaja kuulostaa olevan pätevä äijä, ehkä jopa parempi kuin edeltäjänsä. Onnea Martinille, vaikka toivoinkin otsikon perusteella ay-pestin olevan SAK:n uudelleenmylläys… No, ehkä sekin aikanaan, kun tarve on vielä suurempi 😉 Molemmat äijät teette kyllä hyvää jälkeä tämän podin tiimoilta, iso peukku ylöspäin. Kiinnostavaa olisi kyllä selvittää tämä kuntatason sijoitustoiminta isomminkin. Nythän eri kunnat tekevät jossain määrin sijoittelua erilaisin tuloksin. Ongelma on tietenkin yhteisellä rahalla sijoittelu ja vastuun kanto (ts. poliittinen vastuu = ei vastuuta), enkä tiedä, miten hyvin tämä istuu kuntien perustehtävään lainsäädännön tasolla. Voisi olla mielenkiintoinen jakson teema… Lue lisää >>