Siirry pääsisältöön

Luistelua ohuella jäällä | Traders’ Club 120

YTD on miinuksella ja markkina sulaa… Pitäisikö osakesalkku viimeistään nyt laittaa lihoiksi? Ammattitreidaaja Jukka Lepikkö ja Nordnetin tuottaja Tuomas Tuominen käsittelevät käynnissä olevaa korjausliikettä osakemarkkinoilla.

Vaikka monet yleisindeksit ovat vielä kohtalaisen lähellä ATH-lukemia, pinnan alla on havaittavissa huomattavaa heikkoutta. Lähes neljä kymmenestä Nasdaq Composite -indeksin yhtiöstä on laskenut 52 viikon huippunoteerauksestaan yli 50 prosenttia. Onko teknojäteistä enää kannattelemaan koko markkinaa? Entä onko keskuspankeilta odotettavissa enää vetoapua, vai turmeleeko korkopolitiikka viimeisetkin nousumahdollisuudet? Onko heikoille jäille uskaltautuneen sijoittajan aika pakata vieheet, kaivaa naskalit taskusta ja lähteä rantaa kohti, vai vieläkö markkinalla uskaltaa pilkkiä? Katso Traders’ Club 120!

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
4 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Mikko T
Mikko T
19.01.2022 08:14

Alkaa käyrä lähestymään S&P ja NQ100 indekseissä MA200 rajaa ja FED:n kokous vasta ensi viikolla! Joko rysähtää USA:n pörsseissä kohta?

Bebe
Bebe
13.01.2022 12:26

Kiitos teidän jaksoistanne! Niitä on kiva katsella ja oppii paljon uutta. Itse ostin joulukuussa pelisalkkuuni DISCK. Vedän vivulla ja siellä on vain yhtä osaketta tässä salkussa. Salkun tuotto tänä vuonna eli YTD +41,13%. (vivun takia noin korkea tuotto) Osakkeen 12 kk targetit on noin 50% päälle eilisen hinnan 27,95$. Targettien keskihinta on päälle 43$. Olen ihan amatööri, mutta on kiva seurata teidän veivausta ja nähdä yhden vuoden ero tuotoissa. Ihmettelen suuresti, jos pääsette parempaan tuottoon veivaalla ylöspäin ja alaspäin, kuin bullero, joka holdaa vain tulevaa WBD osaketta tänä vuonna ja istuu käsiensä päällä. Yhtiö tulee pörssiin noin huhtikuun-kesäkuun aikana. Tähän… Lue lisää >>

Hannu
Hannu
13.01.2022 10:41

Hyvä ja selkeä esitys ! Suurkiitos !

Timo Relander
Timo Relander
12.01.2022 18:43

Kohta kun alatte käsitellä joulupukkirallia 22, niin muistakaa usa vaalit marraskuussa. Konservatiivit voittaa, päätöksenteko jumiin, kurssit +10% ja koko vuodesta +.