Siirry pääsisältöön

Likainen puolitusina | #rahapodi 328

#rahapodi-jaksossa 328 Miikka ja Martin käyvät läpi kuusi aihetta yhden kipaleen hinnalla:

  1. Olkiluoto 3 starttasi…
  2. …ja Saksa sulki viimeisen ydinvoimalansa
  3. Fortum taas otsikoissa
  4. Caverion, Nordic Lights, Uponor, Rovio… Suomi-firmoja poimitaan nyt ulkomaille kuin mansikoita
  5. HUS lähettää lapset Tanskaan sydänleikkauksiin
  6. Kansanedustajien palkankorotukset

Voit kuunnella/katsoa jakson seuraavissa palveluissa:

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
-Ehkä entinen kuuntelija-
-Ehkä entinen kuuntelija-
05.05.2023 15:37

Mielestäni ei ole kovin asiallista ”läppää” väittää, että Sanna Marin tuhlasi hallituskaudellaan 10 miljardia euroa saadakseen instagram-seuraajia. Toivoisin jatkossa asiallisempaa linjaa, joka ei mene ihmisten henkilökohtaisiin mollauksiin. Kiinnostus podin kuuntelemiseen laski jakson myötä.