Siirry pääsisältöön

Lappi uusiksi | #rahapodi 184

Miten Suomen Lappi ruuvataan uuteen uskoon ja turismi saadaan kukoistamaan? Tarjotaanko siellä jatkossa muutakin kuin ruskaa pakkasessa? Entä mitä mieltä Miikka ja Martin ovat viime viikon Sijoitus Invest -messuista? Lisäksi #rahapodin rakkauden lähettiläät kertovat vinkkinsä avioelämän raha-asioiden järjestelyihin.

Voit katsoa jakson myös videona YouTubessa!


Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
10.12.2019 14:11

Kommentti rakkauden rahapodista. Avioehto on hyväksi, mutta jos puoliso kuolee pesänjakajan tulee noudattaa sopimusta. Sopimus on sitova ja omaisuus jaetaan sen mukaan. Tällaisessa tapauksessa leskelle voi jäädä luu käteen. Toinen kommentti yhteisestä osakeyhtiöstä. Jos nuoripari ostaa yhteisen yhtiömuotoisen omakotitalon niin siinä heillä on valmiiksi yhtiö, jota voi ja oikeastaan pitäisinkin käyttää sijoitusten hallintaan. As Oy:n hyvä puoli sijoitustoiminnassa on se, että se tuottaa tappiota jatkuvasti, Jos As Oy:n salkun tuotot mitoittaa menojen suuruiseksi, voi elää verovapaasti pelkillä salkun tuotoilla. As Oy:n käyttäminen sijoitustoimintaan toimii helpoiten jos itse omistaa koko yhtiön. Jos osakkaita on paljon niin ongelmaksi tulee salkun arvostaminen myyntihetkellä.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki