Siirry pääsisältöön

Kuohuvan 20-luvun comeback? | Traders’ Club 101

S&P 500 on tuplannut arvonsa ennätysnopeasti ja tulosmarginaalit Q2:lla napsahtivat uusiin ennätyslukemiin. Rahaa virtaa markkinoille ennennäkemättömään tahtiin, mutta onko katto tulossa vastaan? Graafit rapakon toiselta puolelta kertovat, että käytettävissä olevat sijoitusvarat alkavat sijoittajilla hupenemaan. Studiossa ollaan pitkästä aikaa markkinakatsauksen äärellä ja pöydässä mielipidettä jakaa mm. se, kauanko tällainen kehitys voi jatkua; onko vielä huipulle matkaa kiivettävänä vai onko merkittävämpi korjausliike jo kulman takana odottamassa?

Poriseeko kannen alla uusi kuohuva 20-luku? Toistaako historia itseään tälläkin vuosituhannella? Katso Traders’ Clubin uusin jakso ja ota selvää mitä studiossa tuumataan!

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets-tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
30.08.2021 15:46

Minne unohtui Tukholman S30 indeksi. Pärjännyt paremmin kuin Sp 500. Olettehan ruotsalainen pankki, sitä suuremmalla syyllä

Nimetön
Nimetön
30.08.2021 15:27

Optiot erääntyvät viikottain perjantaina. Syynä indeksien laskuun eräpäivänä on yksinkertaisesti se että sijoittajat sulkevat positioita ennen viikonloppua

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki