Siirry pääsisältöön

Kuilun reuna häämöttää jo? | Traders’ Club 71

Maailman osakemarkkinat ovat jälleen ATH-lukemissa, euforia vain lisääntyy ja S&P 500 -indeksi erkaantuu vauhdilla 200 päivän liukuvasta keskiarvostaan. Milloin musiikki lakkaa soimasta ja tuoleja ei enää riitäkään kaikille? Traders’ Clubissa annetaan jo painava varoitus kasvavista riskeistä osakemarkkinoilla.

P/E-luvut alkavat olla jo absurdeissa lukemissa, mutta Robert Shillerin takataskusta löytyy tähän ajankuvaan sopivampi tunnusluku. Kasvu-osakkeet puolestaan ovat tähän asti toimineet osakemarkkinan veturina, mutta mitä jatkossa? Katso myös ammattitreidaaja Jukka Lepikön tunnelmat tuoreimmasta Traders’ Club –jaksosta.

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets-tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
10.12.2020 10:21

Varmaan ihan asiaa, mutta hei, 50 min, tää pitäis tiivistää 5-10 min, jotta jaksais oikeasti seurata. 5 min kulunut aika yleisen lätinän puitteissa, enpä tiiä jaksanko pidempään, sorry.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
10.12.2020 19:42

Mikä on Jukan näkemys pitkään salkkuun noista halvemmista maista? Jukka mainitsi Espanjan ja Englannin. Ovatko kaikki muut kuraa? Tehkääpä joku jakso missä näkemystä kannattaako pitkään salkkuun hommata Venäjää, Singaporea tai muita halpoja kehittyviä.