Siirry pääsisältöön

Kryptovaluutta, uusi maailmanvaluutta? Vieraana Stani Kulechov | #rahapodi 230

Kryptovaluutat ovat vuosikymmenen kuuma peruna, mutta onko niistä uhkaamaan keskuspankkien painamia perinteisiä valuuttoja? Ovatko kryptot sittenkin vain spekulatiivinen omaisuuserä? #rahapodi-jaksossa 230 vieraana aave.com-DeFi-sivuston perustaja Stani Kulechov.

Jaksossa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Mikä kryptovaluutoista tulee lopulta voittamaan?
  • Onko se Bitcoin, Ethereum, jokin paranneltu versio näistä, vai kenties jokin ihan muu? Mitkä ominaisuudet tekevät hyvän kryptovaluutan?
  • Millaisia käyttötarkoituksia kryptovaluutoille ja niiden lohkoketjuekosysteemien päälle on mahdollista rakentaa?
  • Mikä on Aave.com?
  • Koska nähdään ensimmäinen kryptoasuntolaina?
  • Millaisen viestin Kulechov haluaisi lähettää Suomen nykyhallitukselle kryptojen suhteen? Saadaanko Suomesta vielä lohkoketjuyhteiskunta?
  • Missä voi opiskella “kryptoguruksi”?

Jos haluat oppia lisää Bitcoinin perusteista, kuuntele myös #rahapodi-jakso 81: “Mikä on Bitcoin” ja #rahapodi-jakso 228: “Onko 2021 Bitcoinin vuosi? Vieraana Aleksi Grym Suomen Pankista”.

Voit katsoa jakson myös YouTubessa:

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia.

Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Tässä tekstissä kuvatut tuotteet eivät sovi kaikille sijoittajille. Kyseiset tuotteet ovat monimutkaisia ja vaativat sijoittajalta selkeän ymmärryksen kohde-etuuksina olevista markkinoista sekä tuotekohtaisista ehdoista ja ominaisuuksista. Käydäksesi kauppaa Tracker-tuotteilla Nordnetissä sinun on läpäistävä tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden soveltuvuuden sinulle.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Jami
Jami
03.09.2022 11:15

Nyt kun bitcoinin hinta on lähtenyt laskuun en kyllä tiedä sijoittaisinko siihen. Ethereum vaikuttaa kuitenkin lupaavalta kun olen seurannut sen kurssia täällä https://ethkurssi.fi/

Nimetön
Nimetön
04.03.2021 11:11

Voiko nordnetistä ostaa krtyptovaluutta?

Nimetön
Nimetön
09.02.2021 02:14

kyllä oli vanhan kansan miehet pihalla.