Siirry pääsisältöön

Korona Extra ja Nokian Suriaika | #rahapodi 195

Mustan maanantain #rahapodissa Martin langettaa tuomiopäivän koronavirusennusteensa. Käsittelyssä myös Nokia – onko entisestä puhelinbisneksen valtiaasta tullut Surillinen 5G-räpeltäjä?

Voit katsoa jakson myös videona YouTubessa!

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
09.03.2020 20:33

Kiitos jälleen kerran. Minun sijoitukset on olleet viimeiset 5v tasaisesti +-0 tuloksella, vaikka olen kk säästänyt indekseihin suorien osakkeitten lisäksi. Vasta viime kuukausina olin selkeästi plussalla. Nyt ollaan taas reippaasti miinuksella ja koska en ole saanut koskaan mitään laskevaan kurssiin, niin “hätäpäissäni” olen laittanut viikoittain tai jopa päivittäin pieniä summia extraa jo muutenkin kk säästössä oleviin indekseihin. Toki teidänkin analyysit on valistuneita arvauksia, mutta mieleni kuitenkin rauhoittui ja odottelen nyt rauhassa lisää/jyrkempää kurssien laskua ja teen lisäsijoituksia harvempaan tahtiin. Tulin siihen tulokseen, että en häviä mitään, vaikka jatkaisin normaalilla kk säästöllä. En myöskään häviä mitään, vaikka tekisin lisäsijoituksia ennemmin, tai… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
10.03.2020 16:51

Kiitos täältäkin suunnalta. Edellisen kanssa hieman samoilla linjoilla ostotasojen suhteen. Eikö kristallipallottomien ja pitkällä sijoitushorisontilla (15-20v.) varustettujen piensijoittajien kannattaisi hiljalleen tehdä ostoja laskeviin kursseihin, ennemmin kuin yrittää -50% / -60% ajoitusta pohjalle(jota ei välttämättä edes tule)? Itse päädyin ensimmäisiin EUNL ja DXET lisäostoihin jo ATH -15% tasoilta. Velattomasta ja varmasti ylimääräisestä käteispossasta tuli laitettua n. 15%.

Kiitos vielä huipputason podeista! Seuraavaa odotellessa..