Siirry pääsisältöön

Kolmen kriisin tuloskausi | Traders’ Club 108

Q3-tuloskausi on pyörähtänyt käyntiin pörsseissä ympäri maailman. Yleinen kurssitaso kertoo, että sijoittajat uskovat pörssiyhtiöiden tuloskunnon olevan edelleen kovalla tasolla. ATH-lukemissa liihottelevia yleisindeksejä uhkaa kuitenkin tällä hetkellä määrällisen elvytyksen asteittaisen alasajon lisäksi peräti kolme kriisiä: energiakriisi, logistiikkakriisi ja Kiina-kriisi. Miten sijoittajan pitäisi varautua näihin massiivisiin epävarmuustekijöihin? Minne kurssit ovat loppuvuonna menossa? Entä mitä nimiä ja ilmiöitä Jukka ja Tuomas erityisesti tarkkailevat tällä tuloskaudella? Jaksossa katsotaan tuttuun tapaan myös Jukan ja Tuomaksen salkkuihin, ja tällä kertaa molemmilla miehillä on syytä hymyyn.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki