Siirry pääsisältöön

Kiina – uhka vai mahdollisuus? | Traders’ Club 129

Venäjä hyökkäsi Ukrainaan ja käytännössä tuhosi taloutensa länsimaisten sanktioiden myötä. Nyt sijoittajat ovat kääntäneet katseensa Venäjän kanssa läheisissä väleissä olevaan Kiinaan, jonka markkinoiden yllä leijuu mahdollisten sanktioiden lisäksi muitakin merkittäviä riskejä mm. koronapandemian paluuseen ja kiinteistömarkkinoihin liittyen. Jukka ja Tuomas tarkastelevat Traders’ Clubin 129. jaksossa Kiinan markkinoiden nykytilaa treidaajan ja sijoittajan näkökulmasta. Löytyykö idästä tällä hetkellä hyvää riski-/tuottosuhdetta, vai onko pahin vasta edessä Alibaban ja Tencentin omistajille? Katso jakso ja kommentoi omat Kiina-mietteesi alle!

Tärkeää tietoa riskeistä.
Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit