Siirry pääsisältöön

Keskustojen kiinteistöpommit | #rahapodi 308

Helsingin keskustasta on poistunut 100 myymälää, ravintolaa ja baaria. Kaduilla on kävelijöitä 30 % vähemmän kuin ennen koronaa. Helsingin sykkivällä sydämellä tuntuu olevan rytmihäiriöitä, ehkä jopa kuolettavan infarktin ensioireita. Miten tällainen kehitys tulee vaikuttamaan Helsinkiin ja muihin Suomen kaupunkeihin? Miten nykyisten ja tulevien asuntosijoittajien pitäisi tilanteeseen reagoida? Kuinka käy isoissa veloissa oleville uudiskohteiden omistajille? Onko keskustakämpät aika realisoida ja sijoittaa kehyskuntiin tai peräti maaseudulle? Miikka ja Martin pureutuvat jaksossa kaupunkikeskustojen kiinteistömarkkinoihin. Katso/kuuntele jakso!

Voit kuunnella/katsoa jakson seuraavissa palveluissa:

Vastuunrajoitus

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
26.11.2022 09:59

Voi olla että tämä on pikkusen väärä foorumi, mutta voisitteko tarttua tähän järjettömyyteen jälleen kerran? Meinas mennä aamukahvit väärään kurkkuun tuota lukiessani.

https://www.iltalehti.fi/talous/a/5097dd35-bcd0-4976-9277-e49aabfd462a

Nimetön
Nimetön
24.11.2022 19:57

Kaupunki on kauppapaikka ja torilla on tavattu. Nyt torit ovat toisalla. Keskustaan ei pääse millään ja mitenkään. Eikä torillakaan ole enää toria. Tori on kuihtuvaa lavastetta.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki