Siirry pääsisältöön

Keskiluokka, Uniper-kämmi ja kontraamisen jalo taito | #rahapodi 297

Viikon #rahapodi tarjoilee kolme osiota yhden hinnalla. Ensimmäisessä Keskiluokka kusessa -jakson pysäyttävä kuulijapalaute. Kuuntele mitä yrittäjän arki on kylmän talven kynnyksellä. Jakson toisessa osiossa käsittelyssä valtion FortumUniper-neuvottelujen dynamiikka. Miten ihmeessä Suomen delegaatio koostui viidestä höyhensarjalaisesta, kun vastassa oli 17 neuvottelutaidon huippu-ammattilaista? Asiantuntijavieraana #neuvottelija-kirjan kirjoittaja ja Lontoossa ammatikseen vastaavia neuvotteluita käynyt Sami Miettinen. Kolmannessa osiossa pureudutaan ajankohtaiseen sijoitusaiheeseen, kontraamiseen. Kun pörssissä lähes kaikki menee alamäkeen, miten omaisuuden voi saada säilymään – tai jopa tuottamaan? Kuuntele jakso!

Pahoittelut Martinin huonosta äänenlaadusta jakson ensimmäisessä osiossa. t. Tuottaja-Tuomas

Voit kuunnella/katsoa jakson seuraavissa palveluissa:

Vastuunrajoitus.
Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
11.09.2022 08:20

Inflaatio juoksee vauhdilla, mutta minua kiinnostaisi tietää, että mitä tavallinen pulliainen voi tehdä asian hyväksi jos varallisuus on osakesäästötilillä?

Laskevaan kurssiin ei viitsi ostaa varsinkaan euro-osakkeita kun se vain pahentaa asiaa talouden rytinän jatkuessa, eikä rahojaan saa valuuttatilille ottamatta sitä ulos osakesäästötililtä joten dollareiden ostaminenkin on poissa laskuista.

Valikoima sijoitusinstrumentteja on OST:ssä rajallisempi, eikä rahaa viitsisi ottaa pois ostaakseen taaloja, kun niitä ei sitten enää ikinä saa sinne takaisin jos ei hallitus nosta talletusrajaa.