Siirry pääsisältöön

Kasvu sakkaa | #rahapodi 178

Keskuspankeilla on jo kaikki aseet käytössä, mutta talous sakkaa silti. Entä sitten, kun 💩 lentää tuulettimeen oikein kunnolla? Martin ja Miikka puivat maailman tilaa ja tulevaisuutta.

Jakson muita aiheita ovat mm. se, miksi Miikasta pitäisi leipoa Turun pormestari ja miten suositut kansanosakkeet kilpailevat osakesäästötileille pian vyöryvistä miljardeista.

Voit katsoa jakson myös videona YouTubessa!

Kaikki #rahapodi-jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Nordnet
Nordnetin työntekijät

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
18.10.2019 18:51

Jokohan olisi aika muidenkin pistää osakesäästötili Exceliin ja todeta sen tappiollisuus ekat kymmenen vuotta. Lopetustilanteessa osingot (vaikka miten korkoakorolle kasvaneet) verotetaan 25½ %:n sijaan 30 %:lla. Lisäksi luovuttava pääomatappiohyvityksestä ja hankintameno-olettamasta

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki