Siirry pääsisältöön

Karhu vaanii kulman takana | Traders’ Club 116

Yleisindeksit ovat tälle vuodelle tukevasti plussalla, mutta jos muutama isoin teknologiayhtiö jätetään laskuista pois, tuotto onkin jopa neljänneksen miinuksella. Miten sijoittajan ja treidaajan pitäisi suhtautua markkinatilanteeseen, jossa viisi yhtiötä – Apple, Microsoft, Alphabet, NVIDIA ja Tesla – vastaavat yli neljänneksestä S&P 500:n tämän vuoden tuotoista? Jos salkusta löytyy indeksirahastoja tai näitä muutamaa megateknoa, onko nyt aika keventää ja siirtyä odottamaan korjausliikettä? Ammattitreidaaja Jukka Lepikkö on tyhjentänyt oman salkkunsa ja kertoo perustelut alavireiselle markkinanäkemykselleen. Katso jakso ja kommentoi alle oma loppuvuoden näkemyksesi: 🐂 vai 🐻?

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
4 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
16.12.2021 18:03

Tosi hienoa, että teette vielä vuodenvaihteeseen pari jaksoa. Nyt on poikkeuksellisen mielenkiintoinen jakso markkinoilla tulossa. Omaa salkkua siivottu jo jonkin aikaa. Teslassa melko iso paino. Pitänee myydä osa pois ja katsoa mitä tapahtuu.

Nimetön
Nimetön
16.12.2021 14:12

Kiitos katsauksesta ! Vasta-aloittelijana olisi mukava välillä kuulla selityksiä erilaisille kirjainyhdistelmille, mutta muuten pidin esityksen selkeydestä ja annetusta infosta.

Nimetön
Nimetön
16.12.2021 13:51

HYVÄÄ PUHETTA. AINA NÄISTÄ JOTAIN OPPII. VÄHINTÄÄNKIN PANEE AJATTELEMAAN. MYÖS HYVIÄ MUISTUKSIA ‘KUOLEMATTOMUUDEN’ HARHASTA. =)

Nimetön
Nimetön
15.12.2021 17:53

Loistava katsaus tämän hetken markkinatunnelmaan, Vahvistaa omaakin näkemystä siitä, että pian voidaan lasketella kovastikin. V.2000 lasku alkoi keväällä kun joku rahastoyhtiö meni konkurssin. Kun lasku todella alkaa niin velalla sijoittajien pakkomyynnit lisäävät laskun jyrkkyyttä.