Siirry pääsisältöön

Kaikkien aikojen IPO-vuosi? | Traders’ Club 102

Vuodesta 2021 on tulossa monella tapaa historiallinen vuosi osakemarkkinoilla. S&P 500 -indeksi on kolkutellut uusia ATH-lukemia jo 54 kertaa alkuvuoden aikana, Applen markkina-arvo ylitti ensimmäisenä pörssiyhtiönä 2,5 biljoonan dollarin rajapyykin, listautumisantiaktiviteetilla on mahdollisuus rikkoa loppuvuoden aikana jopa dotcom-buumin ennätykset ja Helsingin pörssin kasvuraketeilta odotetaan äärimmäisen hurjaa kasvua myös tulevaisuudessa.

Niinä vuosina, kun S&P 500 -indeksi on ollut yli 15 % plussalla elokuun loppuun mennessä, ovat myös loppuvuoden tuotot olleet positiivisia lähes yhdeksän kertaa kymmenestä. Toisaalta syyskuu on historiallisesti ollut useammin tappiollinen kuin voitollinen, mutta miten käy tällä kertaa? Onko luvassa jopa kaikkien aikojen IPO-vuosi? Minkälaisissa tunnelmissa ammattitreidaaja Jukka Lepikkö lähtee kohti loppuvuotta? Katso Traders’ Club 102 ja ota selvää!

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Tapani Hyötyläinen
Tapani Hyötyläinen
02.09.2021 17:22

Tervehdys
Kesälomien jälkeen Traders´ Clubiin on tullut muutos youtubessa, jonka vuoksi ohjelma ei näy eikä kuulu mikäli Freedon VPN (F-Secure) on päällä. Onko järkevää, että ohjelman seuraaminen edellyttää tietoturvatason laskemista?

Stefa
Stefa
04.09.2021 09:18

Ennätysmäärä uusia ATH lukuja! Olisi kiinnostavaa kuulla näkemyksenne ETF:ien kasvusta (lienee jo lähes 50% USAn markkinoista) ja riskeistä. Jos ajatellaan että jo 50 % rahoista sijoitetaan ETF:ien kautta passiivisesti tiettyyn osakkeeseen vaikka sen hinta menisi katosta läpi. Eikö tässä ole vaara että on luotu itseään ruokkiva ikiliikkuja nostamaan ETF:ien suosimien suuryritysten kursseja kun on pakko sijoittaa hinnasta huolimatta? Jos kaikki rahat tulisi ETF:ien kautta niin kukaan ei hinnoittele osaketta.