Siirry pääsisältöön

Juhlajaksolla tulevaisuuteen | #rahapodi 269

TSÄDÄM! 10 miljoonan kuuntelukerran kunniaksi #rahapodin juhlajaksossa kerrataan haikeina menneitä aikoja ja käännetään samalla katsetta myös tulevaisuuteen. Reilun kuuden vuoden aikana Miikka ja Martin ovat käsitelleet lähes kaikkea mahdollista sijoittamiseen ja talouteen liittyvää, eikä vieraslistaltakaan ole tähtiloistoa puuttunut, sillä #rahapodissa on vuosien mittaan vieraillut alan suurimpia nimiä mm. Peter Vesterbackan, Jari Sarasvuon ja Vesa Puttosen johdolla. Mistä kaikki lähti aikoinaan liikkeelle ja kuka on miehiään tuottajamme Tuomas Tuominen, jolla on tärkeä rooli jaksojen paketoimisessa lopulliseen muotoonsa?

Menneiden muistelun lisäksi #rahapodi-isännät pohjustavat myös vuotta 2022. Mitä tapahtuu, jos elvytyspaketteja ei enää nähdä ja keskuspankkien elvytystahti hiipuu? Entä Kiinan tilanne, Euroopan energiakriisi, USA:n inflaatio tai Venäjän uhittelu Ukrainaa kohtaan? Sarjakytkettyjä riskejä riittää, mutta mitä sijoittajan kannattaisi tehdä? Kuuntele Miikan ja Martinin mietteet aiheesta vuoden viimeisestä #rahapodi-jaksosta!

Kuuntele myös seuraavat vuoden 2022 kannalta tärkeät jaksot:

Voit katsoa jakson myös YouTubessa:

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia.

Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Pertti Kurikan Nimipäivt
Pertti Kurikan Nimipäivt
24.12.2021 22:48

Morjens, Olisi kolme kysymystä jotka tulevat tässä myöhemmin. Ennen sitä haluasin toivottaa teille hyvää joulua ja uuttavuotta. Kiitos näistä podcasteista, teette hienoa työtä. Kysymykset: Omistan itse pari “kiinalaista” osaketta jotka on listattu USA:n pörssiin. Aloin DIDI yhtiön delistauksen jälkeen miettimään mitä minun osakkeilleni tapahtuisi jos oma osake delistattaisiin. Jos esim. olisin omistanut DIDI osakkeita, olisiko minun pitänyt myydä osakkeet delistauksen takia. Pitääisikö olla valmiina myymään nämä osakkeet heti kun/jos tulee uutinen sen delistauksesta? Jos sitten pidän kiini osakkeistani vaikka yhtiö delistattaisi USA:ssa… kuulemma ne sitten siiretään kiinan pörssiin. Voinko pitää näitä osakkeita Nordnet salkussa vaikka ne siirettäisiin kiinaan? Myydäänkö osakkeet… Lue lisää >>