Siirry pääsisältöön

Jouluspesiaali feat. Heikki Keskiväli | Traders’ Club 117

Traders’ Clubin jouluspesiaalissa vieraana sijoittaja ja sijoituskirjailija Heikki Keskiväli. Jaksossa syvennytään sijoittamiseen niin fundamenttien, teknisen analyysin kuin makrotaloudenkin näkökulmista. Millainen on Arvopaperin salkkukisan 2021 voittajan sijoitusfilosofia ja päätöksentekoprosessi sijoituspäätösten takana? Entä mitä mieltä Keskiväli on teknisen analyysin hyödyntämisestä osana sijoitustoimintaa? Katso Traders’ Club 117 ja ota selvää!

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
7 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
28.12.2021 08:15

Onko mitään tilastoa esittää treidaamisessa onnistumiseen, millaisista taustoista tullaan ja onnistutaan? Vaatiiko onnistuminen tietynlaista koulutusta vai onko kyse ihmistyypistä? Onko paikan päällä toteutettavia kursseja saatavilla ja oletteko sellaista miettineet vetävänne, osallistujia luultavasti riittäisi?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Joni
28.12.2021 15:18

Oikeastaan millaisia ominaisuuksia hyvä treidaaja omaa ja miten panostaa näihin, eikä vääriin asioihin?

Nimetön
Nimetön
25.12.2021 09:12

Kiitos tästä vuodesta. Kutsukaa esim. ruotsalaissijoittaja Marcus Hernhag ja/tai Arne Talving haastatteluvisiitille ensi vuonna.

Nimetön
Nimetön
23.12.2021 20:53

Onnittelut mielenkiintoisista esityksistä vuonna 2021.

Optiokaupankäynti on avattu esimerkeillä covered call ja naked put.

Vuonna 2022 voisi avata optiokaupankäyntiä optioiden käyttäytymisestä suhteessa, juoksuaikaan, volatiliteettiin, deltaan ja gammaan.

Ennenaikaisen optioiden erääntymisen riski suhteessa osingon irtoamiseen.

Optioiden rollaus, milloin kannattaa ja milloin ei.

Tässä muutamia aiheita, sopivina annoksina tarjoiltavaksi.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Optimus
24.12.2021 14:20

Esityksessä mainittiin salkun suojauksesta. Kiinnostaisi kuulla erilaisista tavoista tehdä (maksullisia) suojauksia, nyt kun selvästi näyttää niille olevan tarvetta.

Nimetön
Nimetön
23.12.2021 15:34

Olisi kiva saada listaus (ei tietenkään sijoitussuositus) muutamista mielenkiintoisimmista osakkeista suomesta ja kansainvälisesti. Nämä voisi laittaa seurantaan/tutkintaan ja mahdollisesti liipaista pitkään salkkuun mikäli sopiva alamäki jossainvaiheessa alkaisi.

Nimetön
Nimetön
23.12.2021 11:29

Suurkiitos mielenkiintoisesta esityksestä ja kirjainlyhennysten selityksistä! Toiveita vuodelle 2022: Mielipiteenne isojen firmojen (Nvda, aapl, msft, goog) tulevaisuudesta.