Siirry pääsisältöön

Joulupukkirallista tammikuuilmiöön | Traders’ Club 118

Monella tapaa ennätyksellinen pörssivuosi on kuin onkin päättymässä railakkaaseen joulupukkiralliin, kun markkinoilla puhaltavat jälleen optimistisemmat tuulet ja tuottojen kannalta historiallisesti vahva tammikuu siintää jo sijoittajien horisontissa. Mistä paljon puhutussa tammikuuilmiössä oikein on kyse ja mitkä voisivat olla potentiaalisia osakekandidaatteja ilmiön hyödyntämiseksi? Viimeviikkoisen jouluspesiaalin jälkeen Traders’ Clubissa tehdään myös paluu graafien äärelle, katsotaan Jukan ja Tuomaksen salkkuihin ja käsitellään markkinatapahtumia teknisen analyysin näkökulmasta. 

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
31.12.2021 10:35

Nordnet on ruotsalainen pankki. Tukholman pörssi kuitenkin unohdetaan? Käsitelkää edes Evolution.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
31.12.2021 10:37

Eqt on myös kiinnostava