Siirry pääsisältöön

Jari Sarasvuo ja totuuden ydin | #rahapodi 258

Pörssiyhtiö Trainers’ Housen hallituksen puheenjohtaja Jari Sarasvuo vihdoin #rahapodi-vieraana! Jaksossa sukelletaan syvälle Jarin mielen sopukoihin. Mitä kuuluu sisäiselle sankarille ja huomiotalouden prinsiipeille nyt, herran vuonna 2021?

Sarasvuo on kulkenut pitkän, mutkikkaan ja opettavaisen matkan Ruotuväen varusmiestoimittajasta Hyvät, pahat ja rumat -ohjelman juontajaksi ja Writers Studion, nykyisen Trainers’ Housen kautta koko kansan tuntemaksi mediapersoonaksi ja yritysvalmentajaksi. Mikä on kaikkein tärkein oppi, jonka Jari on oppinut vuosien varrella yrityksen menestymisen edellytyksistä? Miten Terminator 2, Hyvät, pahat ja rumat sekä Riot-E liittyvät toisiinsa ja Jarin uraan? Perustaisiko 20-vuotias Jari firmansa edelleen Suomeen? Miten operoi tämän päivän Trainers’ House? Entä miten Jari valmentaisi Sanna Marinin hallitusta, vai valmentaisiko? Entä #rahapodia? Mikä kaikki Jarin mielestä on mennyt pieleen valtionhallinnossa Kataisen pääministeriydestä lähtien? Kuule myös mistä Martinin aivosolut ovat vaivihkaa varastaneet Tsädämin!

Voit katsoa jakson myös YouTubessa:

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia.

Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
09.10.2021 10:16

Olipa hyvä jakso! Kiitokset tekijöille. Tätä oli ilo kuunnella.

Trainers House toisiaan maksaa/maksanut osinkoa tänä vuonna.
Osinko maksetaan (2/3 jo maksettu) kolmessa eri erässä: 0,02 + 0,02 + 0,01 = 0,05€

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki