Siirry pääsisältöön

Investointipankkien moka, treidaajan ostopaikka? | Traders’ Club 86

Markkinoilla tapahtuu taas. Suurimmat kuplat ovat puhjenneet, kun monet tulikuumat teknologiaosakkeet ovat viimeisten kuukausien aikana laskeneet 30–50 % ATH-lukemista. Suurin pommi paljastui kuitenkin Archegos Capital Managementin suunnalta, kun yhtiö joutui myymään miljardikaupalla omistuksiaan mm. rajusti laskeneissa Viacomissa, Discoveryssä ja Baidussa. Tapahtuman seurauksena pankkijätit Credit Suissen ja Nomuran johdolla ovat joutuneet varoittamaan merkittävistä tappioista. Mistä ihmeestä oikein on kyse ja onko investointipankkien moka treidaajan ostopaikka?

Trendikkäimpien kasvuosakkeiden joukosta kolhuitta ovat selvinneet vain vahvimmat, mutta indeksitasolla alkuvuosi on ollut hyvä ja arvo-osakkeetkin ovat vihdoin nostaneet päätään hiekasta. Tulosten elpyessä myös omien osakkeiden ostot ovat koronatauon jälkeen tehneet näyttävän comebackin. Historiallisesti huhtikuu on ollut vuoden paras kuukausi osakemarkkinoilla, mutta riittääkö markkinoilla vielä virtaa vai onko seinä viimein noussut pystyyn? Katso Traders’ Club 86 ja ota markkinoiden tuoreimmat käänteet haltuun!

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
31.03.2021 21:18

Takuu laadukasta settiä jälleen. Jukka vaikutti myös ymmärtäneen, että maailma ei palaa enää entiselleen.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki