Siirry pääsisältöön

Inflaatiovaroitus | Traders’ Club 91

Inflaatiosta varoitellaan nyt joka suunnasta ja moni indikaattori hälyttää lähestyvästä hyökyaallosta. Varoittajien joukkoon liittyi sunnuntaina myös Berkshire Hathawayn toimitusjohtaja, miljardööri Warren Buffett, jonka mukaan tulikuumana käyvän talouden ja pandemian myötä kertyneiden säästöjen siivittämänä korkeammat hinnat hyväksytään helpommin. Mitä tämä tarkoittaa osakemarkkinan kannalta ja mihin kiihtyvä inflaatio iskee pahiten? Vieläkö sijoittaja voi nukkua yönsä rauhassa vai onko ammattitreidaaja Jukka Lepikön näköpiiriin hiipinyt jo nälkäisiä karhuja? Katso Traders’ Club 91 ja pysy kartalla markkinan tuoreimmista käänteistä!

Seuraa Jukan markkina-analyysiä myös Nordnet Blogissa ja Twitterissä (@JukkaLepikko).

Nordnet Traders’ Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä. Lue lisää Nordnet Traders’ Clubista ja Nordnetin tarjoamista eduista aktiivisille kaupankävijöille.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
05.05.2021 22:42

Kiitos jälleen kerran kattavasta markkina-analyysistä poijille!
Kysymys, saisko tuota Jukan kirjaa hankittua mitenkään kovakantisena?
Sitä kun olis huomattavan paljon mukavampi lueskella paperisena kuin ruudun ääreltä..

Ps. Käteistä jo 50% salkusta eikä polta yhtään. Kyllä niitä todella hyviä ostopaikkoja vielä aukenee loppukesästä!