Siirry pääsisältöön

Hurja kesä tiedossa! | #rahapodi 168

#rahapodi antaa eväät sijoittajalle kesää varten. Puhetta startup-yrityksistä, koroista, hyödykkeistä kuten kullasta ja öljystä, Facebookin (FB) Librasta sekä muista kryptovaluutoista.

Mukana myös ensimmäistä kertaa kesäkisa! Palkintona jaetaan mm. Nordnet-tuotteita ja lounas Miikan ja Martinin kanssa. Muista osallistua kaikissa somekanavissamme! Ohjeet ja säännöt kilpailuun löydät täältä.

Voit katsoa jaksot myös videona YouTubessa!

Kaikki jaksot Nordnet Blogissa

Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Haluatko uusimmat #rahapodi-jaksot suoraan puhelimeesi?
Lataa sovellus ja seuraa #rahapodia:

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
2 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
17.07.2019 12:15

Soundcloudiin ei viimeisin jakso ole vieläkään päivittynyt, ja muutenkin ne usein tulevat sinne myöhässä. Tämä on ikävä, sillä youtubesta jaksojen kuuntelu lenkillä ei oikein toimi, koska youtube ei toimi ilman että puhelimen näyttö on päällä. Pyytäisinkin tekijätiimiä lataamaan jakson aina heti myös soundcloudiin kun se ilmestyy. Nyt näin ei ole, vaan uutta jaksoa joutuu odottelemaan turhankin pitkään. MUuten kiitos Martinille ja Miikalle mainiosta podista, tätä kyllä jaksaa kuunnella! 🙂

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
19.07.2019 11:31

Moi! Lisäämme kyllä jaksot SoundCloudiin samaan aikaan kuin YouTubeenkin, joten kyseessä saattaa olla SoundCloud-sovelluksen ilmoituksiin liittyvä viive tai vastaava? Tämä jakso on saatavilla osoitteessa https://soundcloud.com/rahapodi/jakso168 /Henri

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki