Siirry pääsisältöön

Huippupodin salaisuus feat. Risto Kuulasmaa | #rahapodi 280

#rahapodi hakee kasvua ja se ei omin voimin onnistu. Paikalle tarvitaan siis Suomen media-alan ykköskoutsi, Risto Kuulasmaa. Pitäisikö Miikan ja Martinin vaihtaa englantiin ja ottaa suunnaksi Hollywood, jotta koko maailma saataisiin ymmärtämään korkoa korolle -ilmiön uskomaton voima? Entä miten Miikka ja Martin voisivat “inkeitsata” nykyisiä kuulijoitaan enemmän ja kehittää podipersoonallisuuksiaan? Kuuntele Kuulasmaan näkemykset ja kommentoi alle omat mietteesi Suomen ykköstalouspodin kehittämiseksi!

Voit katsoa jakson myös YouTubessa:

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia.

Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Keijo Koski
Keijo Koski
21.09.2022 09:27

Mooro!
”Kun konsultti tulee taloon, niin peli on menetetty” on minun mielipide. Taitavat konsultit antavat uskottavalla kuulostavan ratkaisun ja kohde unohtaa olla kriittinen. Viisaalta kuulostava konsultti saa kohteen mukaan juttuunsa sopivasti välillä kehumalla kohteen toimintaa ja ominaisuuksia. Nytkin kävi näin. Rahabodimiehet meni täysillä mukaan ilman isompaa kriittisyyttä, kun konsultti teki työnsä… Tuli vaan mieleen, että mihin joutuu jaksot kansainvälistymisessä, missä ”Suomi ensin” aiheet jutuilla yritetään saada kilpailuetua naapurimaihin?
Mutta kiitos upeasta työstä! Sekaan mahtuu myös muutama ns. rimanalitus 🙂
Yt, Keijo Koski