Siirry pääsisältöön

Heikkoutta pinnan alla | Traders’ Club 113

Jenkki-indeksit jaksavat vielä tykittää uusia ATH-lukemia teknologiajättien vetäminä, mutta pinnan alla on jo nähtävissä heikkoutta. Reunamarkkinat, arvo-osakkeet ja monet sektorit menettävät puhtiaan ja indeksien nousu on nojannut vahvasti muutamien isojen yhtiöiden varaan. Onko sijoittajien syytä olla huolissaan vai vieläkö voidaan elätellä toiveita joulupukkirallista loppuvuodelle?

Jukan ja tuottaja-Tuomaksen käsittelyssä pitkästä aikaa myös katsojakysymykset. Mitä momentumilla tarkoitetaan? Millaisilla tuotteilla Jukka skalppaa? Voiko Nordnetin kautta käydä kauppaa kryptovaluutoilla? Katso Traders’ Club 113 ja ota selvää!

→ Lisätietoa kryptovaluuttoihin sijoittamisesta Nordnetissä

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit