Siirry pääsisältöön

Hei me leikataan | #rahapodi 310

Julkishallinnossa on paljon puhdasta leikattavaa, eli sellaista, mitä valtion ei yksinkertaisesti pitäisi tehdä. Enemmän on kuitenkin asioita, joita voisi tehdä huomattavasti nykyistä tehokkaammin. Miikka ja Martin sukeltavat tehostavan leikkaamisen konkretiaan, eli siihen, miten Suomi-neidon talouden väljäksi kulunut, karstoittunut moottori saadaan käytännössä viritettyä ja turboahdettua takaisin kisakuntoon. Kuuntele #rahapodi:n leikkausspecial-jakso 310! ✂️

Voit kuunnella/katsoa jakson seuraavissa palveluissa:

Vastuunrajoitus

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
12.12.2022 19:27

Voi luoja. Julkinen sektori on leikattu ja tehostettu 30 vuotta niin paljon että ei enää kykene tuottamaan sitä mitä pitää, ja työmäärä on niin kova että työntekijät siirtävät yksityiselle missä renommat työolosuhteet (esim. terveysalalla) tai sairastuvat. Toisin kun leikata pitää nyt panostaa julkisia palveluja, korottamalla veroja tarpeen mukaan, esim. voisi alkaa verottaa niitä ei-pörssi yhtiöiden osinkoja! Naurettavaa että hyvin tienaaja sijoittaja uskoo että tietää jotain julkisesta sektorista, missä ei varmaan tehnyt itse yhtään uraa. Julkisella puolella suurin osaa tekee kovaa työtä päivästä toiseen liian pienellä palkalla. Yhdysvalloissa missä yksityinen sektori hoitaa sosiaaliturva se on todettu erittäin epätehokkaksi. Ei lisää tällaista… Lue lisää >>

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki