Siirry pääsisältöön

Härkänen ja Karhunen | Traders’ Club 145

USA:n keskuspankin pääjohtaja Jerome Powell piti perjantaina puheen, jossa hän varoitti edessä häämöttävistä tuskaisista ajoista. Inflaation taltuttaminen vaatii koronnostoja, jotka tulevat hidastamaan talouskasvua, vaikeuttamaan kotitalouksien sekä yritysten elämää ja todennäköisesti painamaan osakkeiden arvostuksia pitkälle tulevaisuuteen. Ammattitreidaaja Jukka Lepikkö ja Nordnetin tuottaja Tuomas Tuominen tekevät tuttuun tapaan markkinakatsauksen ja kertovat tuoreet kuulumiset omista treidaussalkuistaan. Jukalla on markkinatilanteeseen jokseenkin härkäinen näkemys, kun taas Tuomas karhuilee. Millaisin eväin herrat Härkänen ja Karhunen lähtevät pilkkimään syyskuisille markkinoille? Katso jakso!

Tärkeää tietoa riskeistä.
Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle.Nordnet Markets-tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit