Siirry pääsisältöön

Game over? | Traders’ Club 122

Tammikuu näytti tällä kertaa karumman puolensa, kun etenkin pieniä ja keskisuuria kasvuyhtiöitä on riepoteltu osakemarkkinoiden turbulenssissa. Päivänsisäisestikin on nähty harvinaisen rajuja suunnanmuutoksia, kun Nasdaq kääntyi maanantaina yli 4 prosentin laskusta plussan puolelle vielä ennen pörssin sulkeutumista. Historiallisesti tällainen ilmiö on keskimäärin tarkoittanut laskun jatkumista seuraavien viikkojen aikana. Joko peli on pelattu vai saadaanko käynnissä olevasta tuloskaudesta lisää virtaa osakemarkkinoille? Katso Traders’ Club 122 ja ota selvää!

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders’ Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Nordnet Traders’ Club -video on tehty kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
28.01.2022 18:12

Täytyy kyllä tämä viikon perusteella antaa isot pyyhkeet Nordnetin toiminnalle. Jos markkinoidaan viputuotteita, olisihan se kiva, että tasot sitten toimisivat, jos tekee long tai short toimeksiantoja. Ihan älyttömästi ketuttaa ottaa tappioita sen vuoksi, että ei pääse myymään tuotetta, kun järjestelmä jumittaa. Alan kyllä vakavasti etsimään jotain luotettavampaa toimijaa, jos sellainen vain löytyy. Sinänsä mahtavia ovat Traders Clubin ohjelmat, mutta nämä työkalut, joita Nordnet tarjoaa, eivät vain toimi, kun markkinoilla tapahtuu. Mitä järkeä on sitten tarjota viputuotteita, jos ne eivät wörki?