Siirry pääsisältöön

Audioland Klubi Q&A | #rahapodi 257

#rahapodi-juontajat Miikka ja Martin saivat kunnian isännöidä Audioland Klubia 29.9.2021. Tämä jakso on nauhoitus livekeikasta suoraan Sofia Helsingin lavalta. Haastattelijana toimii Mimmit Sijoittaa -podcastista tuttu Hanna Tikander.

Keikan pihvi olivat yleisökysymykset, joita tuli jälleen runsain mitoin. #rahapodi-aisapari vastaili illan aikana seuraaviin kinkkisiin kysymyksiin:

0:00 Intro
2:07 Mitä pitäisi ajatella kryptoilla treidaavasta hamsterista?
4:50 Martinin ja Miikan neuvot aloittelevalle sijoittajalle?
11:11 Mikä olisi järkevin tapa opiskelijalle perustaa yritys, eli miten omaa osaamista kannattaisi myydä?
14:31 Lifeline SPAC – peukku ylös vai alas?
19:52 Onko inflaatio tullut jäädäkseen?
29:20 Milloin haette politiikkaan?
30:21 Suomelle 200 miljardia lainaa?
35:46 Miksi Kiina on pompannut nyt taas otsikoihin ja miten se vaikuttaa markkinoihin?
43:26 Lähteekö Finnair nousukiitoon, kun kansan rokotekattavuus alkaa olla kunnossa?
45:37 Vinkit Kauppakorkeaan?
48:37 Miikan ja Martinin kirjasuositukset?
53:43 Miltä näyttää tulevaisuuden sijoituspalvelu?
56:13 Mikä on Suomen asema maailmassa?

rahapodi-tiimi kiittää lämpimästi kysymyksensä lähettäneitä, Audioland Klubin järjestäjiä, keikalle osallistuneita sekä kaikkia #rahapodi-kuuntelijoita ja -katselijoita!

Voit katsoa jakson myös YouTubessa:

Vastuunrajoitus.

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia.

Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit