Siirry pääsisältöön

Arvonta – osallistu ja voit voittaa

Tämä artikkeli on kaupallinen tiedote.

Mielessä arvonta tai kilpailu? Onko onnekas olo? Tämä blogikirjoitus on kooste Nordnetin palvelussa tällä hetkellä käynnissä olevista arvonnoista ja kilpailuista. Jos ei osallistu, ei voi voittaa!

Voit tällä hetkellä osallistua seuraaviin Nordnetin tai Nordnetin yhteistyökumppanien järjestämiin kilpailuihin/arvontoihin:

Kokeile uutta palveluamme, aktivoi kuukausisäästösopimus ja voita rahastolahjakortti!

Kuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen. Kokeile nyt uutta palveluamme, jossa saat apua sopivien rahastojen löytämiseen. Arvomme kaikkien palvelun kautta kuukausisäästösopimuksen aktivoineiden kesken joka kuukausi (1.2.–30.4.2021) viisi onnekasta, jotka voittavat itselleen 100 € rahastolahjakortin. Lue lisää ja katso arvonnan säännöt.

Kokeile kuukausisäästöpalvelua ja voita rahastolahjakortti -arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike, Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä”).

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua aktivoimalla kuukausisäästösopimuksen Nordnetin uuden palvelun kautta (Sivuni > Kuukausisäästösopimus > Haluan apua Nordnetiltä -kohdasta ”Apua rahastojen valintaan”) ajalla 1.2.–30.4.2021. Henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Osallistujien tulee olla Suomessa asuvia luonnollisia henkilöitä. Nordnet Bank AB Suomen sivuliikkeen työntekijät ja heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat eivät voi osallistua arvontaan.

Voittajan valinta ja ajankohta

Voittajan arvonta suoritetaan arvonnan Järjestäjän tiloissa arvonnan Järjestäjän toimesta 1.3.2021, 1.4.2021 ja 3.5.2021. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista sosiaalisen median kanavissa, arvontaan liittyvien julkaisujen yhteydessä.

Palkinto

Arvomme kaikkien uuden palvelun kautta kuukausisäästösopimuksen aktivoineiden kesken joka kuukausi (1.2.–30.4.2021) viisi henkilöä, jotka voittavat itselleen 100 € rahastolahjakortin. Lahjakortilla voittajat voivat valita itselleen 100 eurolla yhtä kuukausisäästösopimukseensa sisältyvää rahastoa. Vastaanottaakseen palkinnon, voittajan tulee olla Nordnetin asiakas. Asiakkuuden voi avata maksutta nordnet.fi. Palkinnon arvo on ostohetkellä 100 €, mutta se voi nousta tai laskea oston jälkeen markkinaliikkeiden mukaan.

Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot

Palkinto on henkilökohtainen. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi, toiseksi palkinnoksi tai luovuttaa eteenpäin. Jos voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta 14 vuorokauden sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus poimia uusi voittaja. Arvonnan Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittajat vastaavat kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan Järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia arvonnan osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä vastaapalkintoihin liittyvästä arpajaisverosta.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja arvonnan Järjestäjän päätöksiä. Arvonnan Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Yhteistyökumppani
YhteistyökumppaniKumppani
Yhteistyökumppaniemme kirjoituksia

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Veeti
Veeti
08.02.2021 02:01

Moi, jos aktivoin kuukausisäästösopimuksen Helmikuussa, esimerkiksi 10.2.2021.
Olenko tällöin mukana vain Helmikuun arvonnassa vai Helmi,Maalis ja Huhtikuun arvonnoissa?

Veeti
Veeti
08.02.2021 02:07

Hei,
Jos aktivoin kuukausisäästösopimuksen Helmikuun aikana, esimerkiksi 10.2.2021.
Osallistunko silloin vain Helmikuun arvontaan vai kaikkiin kolmeen Helmi, Maalis ja Huhtikuun arvontoihin?

Uusi säästäjä
Uusi säästäjä
08.02.2021 15:40

Moi, jos aktivoin kuukausisäästösopimuksen Helmikuussa, esimerkiksi 10.2.2021.
Olenko tällöin mukana vain Helmikuun arvonnassa vai Helmi,Maalis ja Huhtikuun arvonnoissa?