Siirry pääsisältöön

Arvoisat Nordnet Blogin lukijat – Zenostock esittäytyy

Tämä artikkeli on Nordnetin kumppanin tuottama ja sisältää mainoslinkkejä

Olemme www.zenostock.com ja aloitamme tänään artikkeleiden julkaisemisen omalla profiilillamme täällä Nordnetin blogissa. Blogit perustuvat Zenostock-palvelun artikkelisisältöön.

Suuri osa Zenostock.com -palvelussa julkaistavista artikkeleista keskittyy kahteen aihealueeseen: yksittäiset osakkeet (enimmäkseen ulkomaalaiset) ja osakesalkut/-korit. Pyrimme myös julkaisemaan säännöllisesti USA:n valtion- ja rahatalouden kehitystä kuvaavan kuvaraporttimme sekä Eurokeskuspankkitaseet-seurannan. Vähemmän säännöllisesti julkaisemme myös UK-raportin. Välillä kirjoitamme kullasta tai hopeasta tai niitä tuottavista kaivoksista. Meitä kiinnostaa myös nykysysteemimme setelirahoitus (lieve-) ilmiöineen. Joskus artikkelit käsittelevät joitain muita aihealueita.

Zenostock-palvelu

Zenostock.com-palvelun toiminnoilla on pitkä kehityshistoria tosielämän tulosvastuullisen osakesalkunhoitotyön apuvälineenä. Palvelu on kehitetty ‘halpojen’ osakkeiden etsimiseen ja tutkimiseen sekä osakesalkkujen analysointiin ja seurantaan. Zenostockin tietokanta käsittää 10.000 + osakkeen 10 vuoden tiedot sekä nykyään myös n. 5.000 yhtiön osalta kattavat ESG-tiedot.

“Punainen lanka”

Palvelussa on useita helppokäyttöisiä toimintoja ja punaisena lankana on yksi pääkysymys: Onko yksittäisen osakkeen tai osakesalkun nykyhinta alhainen vai korkea suhteessa yhtiöiden taloudelliseen tilaan ja suhteessa siihen mihin historiassa on totuttu? Palvelu toimii myös hyvänä osakkeiden tietosanakirjana.

“Halpa” osake

Termillä “halpa” tarkoitetaan Zenostockissa käytettyä yksittäisten osakkeiden halpuuspisteytystä (pois lukien pankit, vakuutusyhtiöt ja sijoitusyhtiöt). Pisteytysmenetelmä laskelmineen on melko seikkaperäisesti dokumentoitu siitä mahdollisesti kiinnostuneille.

Zenostockin toiminnot

Yksittäisen yhtiön raportti toimintoineen, salkkutyökalu raportteineen ja toimintoineen (mkl. 20 kpl ‘Osakesäästötilisalkkua’), seulontatyökalu, nopea seulonta, yhden päivän ennustaja, maaraportit, yksittäisten maiden pörssiaukeama toimintoineen, osakebiljardi-peli, eurokeskuspankkien taseet sekä artikkelit. Lisäksi yksittäisistä yhtiöistä ja kaikista osakesalkuista (itse tallennetut tai ‘Osakesäästötilisalkut’) myös ESG-raportit niistä kiinnostuneille.

Toivottavasti löydätte jotain mielenkiintoista

Toivomme, että tämän blogin sisältö tulee olemaan mielenkiintoinen ja hyödyllinen, ja kutsumme teidät tietysti ennen kaikkea lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Zenostock-palveluun sen koko laajuudessa.

Zenostock on kolmikielinen (fin, sve, eng) ja sen artikkelituotanto on kaksikielinen (fi, sve).

Kokeile itse…

Zenostock.com:in käyttö vaatii rekisteröitymisen. Palvelu tarjoaa ilmaisen 14 vrk koekäytön, jonka jälkeen palvelu sulkeutuu itsestään, ellei koekäyttäjä itse omalla erillisellä päätöksellään osta lisää käyttöaikaa.

Zenostock.com-palvelun hinnat: 1 viikko: 9 €, 1 kk: 29 €, 6 kk: 144 € ja 12 kk: 229 €.

tai pelaa osakebiljardia

Zenostockin osakebiljardia voit pelata rekisteröitymättä. Biljardin tuloksena saat pelaamasi maan/alueen pelipäivän kymmenen ‘halvinta’ osaketta. Mutta ensin pitää pussittaa kymmenen palloa.

Julkaisija

www.zenostock.com -palvelun tuottaa suomalainen sijoituspalveluyhtiö ja osakesalkunhoitaja Zenito Oy, joka myös itse löytää kaikki osakkeensa Zenostock-palvelun avulla.

Zenostockin datatoimittaja on Factset ®.

Zenostock

Tutustu Zenostockin koko sisältöön | Bekanta dig med Zenostocks hela innehåll

Pelaa osakebiljardia | Spela aktiebiljard

Zenostock on verkossa toimiva osakkeiden ja osakesalkkujen etsintä- ja tutkimuspalvelu, joka tuottaa ideoita ja arvokasta tietoa itsetoimiselle osakesijoittajalle. Palvelu toimii kokeneiden salkunhoitajien työkaluna ja on sittemin avattu kaikille pörssinoteeratuista osakkeista kiinnostuneille sijoittajille. Palvelun tavoitteena on tunnistaa alhaisesti hinnoitellut osakkeet.

Tämä blogi sisältää Zenostock-palvelussa julkaistavia artikkeleita.

Zenostock är en nättjänst ämnad för att söka efter och forska i aktier och aktieportföljer. Tjänsten producerar idéer och värdefull information för den självständige aktieplaceraren. Zenostock fungerar som arbetsredskap för erfarna professionella portföljförvaltare och har sedermera gjorts tillgänglig för den aktieintresserade allmänheten. Zenostocks huvudsakliga syfte är att hitta underprisatta aktier.

Denna blog innehåller artiklar publicerade i Zenostock-tjänsten.


Tämän artikkelin sisältö ei ole sijoitustutkimusta, rahoitusanalyysiä eikä sijoitusneuvontaa, eikä artikkelin sisältöä saa tulkita minkään­laisena suosituksena ostaa tai myydä mitään osaketta tai sijoitus­kohdetta. Mitään takeita tämän artikkelin sisällön oikeel­lisuudesta ei voida antaa. Jos tämän artikkelin lukija haluaa muodostaa jostain osakkeesta tai sijoitus­kohteesta mielipiteen mahdollista sijoituspäätöstä varten, vastaa hän tästä vain ja ainoastaan itse. Tässä tapauksessa suosittelemme, että lukija joko itse tai mahdollisen sijoitus­neuvojansa kanssa hankkivat lisätietoa asiasta.

Zenito Oy julkaisee artikkeleita aiheista, jotka Zenito Oy syystä tai toisesta pitää mielenkiintoisina. Tämä ei tarkoita sitä, että asia objektiivisesti tarkasteltuna olisi mielenkiintoista tai relevanttia.

Innehållet i denna artikel är inte investerings- eller finansanalys och inte heller investerings­rådgivning. Artikelns innehåll får inte heller ses som någon form av rekommendation att köpa eller sälja någon aktie eller annat placeringsobjekt. Inga garantier angående innehållets riktighet i denna artikel kan ges. Ifall läsaren av denna artikel vill forma en åsikt beträffande någon aktie eller något placerings­objekt för ett eventuellt placeringsbeslut, ansvarar läsaren och enbart läsaren själv för detta. I detta fall rekommenderar vi att läsaren antingen själv eller tillsammans med sin eventuella investerings­rådgivare införskaffar tilläggsinformation angående saken.

Zenito Oy publicerar artiklar om ämnen, som Zenito Oy av en eller annan orsak anser vara intressanta. Detta betyder inte att ämnet, objektivt sett, skulle vara intressant eller relevant.

Tällä sivulla ja linkeistä avautuvan materiaalin on tuottanut ja toimittanut Zenostock. Nordnet Bank AB (Nordnet) ei ole osallistunut materiaalin laatimiseen eikä ole tarkistanut sen sisältöä tai tehnyt sisältöön muutoksia. Näin ollen Zenostock vastaa materiaalista ja siitä, että materiaali noudattaa sovellettavia lakeja ja säädöksiä, ei Nordnet.

Materiaali ei ole yksilöllistä sijoitusneuvontaa. On tärkeää, että sijoittajana teet sijoituspäätöksen harkitusti, esimerkiksi perustat sijoituspäätöksen omaan arvioosi eri lähteistä saaduista tiedoista. Nordnet ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta tai menetyksestä, jotka johtuvat tämän sivun tietojen käytöstä. Aineistoa ei saa kopioida ilman Nordnetin nimenomaista suostumusta.

On mahdollista, että Nordnetillä voi olla omistuksia arvopapereissa, joita esitellään tässä materiaalissa. Tällaiset mahdolliset omistukset on hankittu ainoastaan hallinnollisista syistä, eli niillä ei tavoitella voittoa.

Nordnetin toimintaa valvoo Ruotsin valvontaviranomainen, Finansinspektionen. Lisäksi Nordnetin Suomen sivuliikkeen toimintaa valvoo menettelytapojen osalta Suomen Finanssivalvonta.

Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan.

ZenostockKumppani
Verkkopalvelu

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
0 Kommenttia
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit