Siirry pääsisältöön

Ajallinen hajauttaminen | #rahapodi 177

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
3 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
07.11.2019 14:00

Tästä oston ajallisesta hajauttamisesta puhutaan kyllä, entä miten näette sen myynnin suhteen? Sanotaan että minulla on sijoitus, josta pitää olla käteisenä 1.3.2019 10000€. Myisittekö kerralla helmikuun lopussa vai useammassa erässä? Ja jos useammassa erässä kuinka monessa ja millä aikavälillä?

Nimetön
Nimetön
15.10.2019 09:52

Vähän kevyttä oli argumentointi Keskustatunnelin puolesta. Maailmaa voisi koittaa katsoa laajemmin kuin saksalaisen laatuauton ratin takaa. Onko tuottavin kohde 1,4 miljardille eurolle verorahoja oikeasti keskustan läpiajon nopeuttaminen? Kyllä te keksitte muitakin kohteita. Keskusta ei ole näivettymässä oikeastaan millään mittarilla. Eikä San Francisco, tai meille läheisempi Kööpenhamina, niin kamala paikka ole että sellaiseksi päätymistä kauhuskenaariona kannattaa pitää.

Nimetön
Nimetön
12.10.2019 15:26

Hei, jaksossa 177 naureskeltiin “viherpipertäjille”. Haluan muistuttaa, että meitä löytyy nyös Nordnetin asiakkaista. Haastankin nyt rahapodin tekijät käsittelemään ohjelmassaan hiilineutraalia sijoittamaista ja kertomaan, että millaisia (jos minkäänlaisia?) sijoitustuotteita Nordnetin valikoimista löytyy niille, jotka haluavat sijoittaa vihreästi.