Siili siirtyy pörssin päämarkkinalle

Osakeanti 4.–15.4.2016

Alkuun

JAA:

Merkintäaika keskeytetty

Siili Solutionsin osakeanti on ylimerkitty moninkertaisesti ja merkintäaika on keskeytetty 11.4.2016 klo 16.30.

Siili Solutionsin Yhtiötiedote 11.4.linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Tule mukaan digitaaliseen maailmaan.
Sijoita Siiliin.

Siili Solutions Oyj hakee osakkeidensa listaamista Helsingin pörssin pörssilistalle. Yhtiö toteuttaa myös osakeannin. Siilin osakkeet ovat olleet noteerattuna Helsingin Pörssin First North -markkinapaikalla vuodesta 2012 lähtien.

Siili on...

suomalainen uuden ajan teknologiariippumaton ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kumppani.

Siili yhdistää strategisen liiketoimintanäkemyksen, luovan suunnittelun, tehokkaan teknisen toteutuskyvyn ja analyyttisen tulosten mittaamisen ketteräksi kokonaisuudeksi. Siilin tarjooma jakautuu kolmeen alueeseen: Design, Teknologia ja Informaatio, joissa kaikissa yhtiön johdon näkemyksen mukaan Siili edustaa alan johtavaa osaamista.

Siili on enemmän kuin kolmen osaamisalueensa summa. Palveluinnovaation keinoin Siili tuo designin, devauksen ja datan asiantuntijat uudistamaan asiakkaiden liiketoimintaa. Teknologiariippumaton arkkitehtuurinäkemys varmistaa uusien digitaalisten palveluiden integroinnin kustannustehokkaasti olemassa olevaan tietojärjestelmään

Siilin toimintaa ohjaa Lean-ajattelun mukaisesti ketterät menetelmät, jonka ytimessä on oivaltava kokeileminen ja prototypointi sekä jatkuva oppiminen ja parantaminen. Siili on erityisen ylpeä yrittäjämäisestä käsityöläisperinteitä kunnioittavasta tavasta tehdä töitä. Omistautuneena kumppanina Siili toimii asiakkaidensa liiketoiminnan vauhdittajana ja digitaalisen ympäristön uudistajana.

Siilin visiona on olla johtava designin, devauksen, datan ja liiketoimintaymmärryksen yhdistäjä. Siilin visiona on olla vuonna 2020 tunnettu innovatiivisimpana ja tehokkaimpana modernina ohjelmistointegraattorina Euroopassa.

Siilin palvelut
Siili Solutions logo

Yleistä listautumisesta ja osakeannista

Merkintähinta7,25 €
Minimimerkintä100 osaketta
Maksimimerkintä6 999 osaketta
Merkintäaika alkaama 4.4.2016 klo 9.30
Osakeanti voidaan keskeyttää aikaisintaan pe 8.4.2016 klo 16.30
Merkintäaika loppuu arvioltape 15.4.2016 klo 16.30
Osakkeet kirjautuvat sijoittajien arvo-osuustileille arvioltape 22.4.2016
Kaupankäynti päälistalla alkaa arvioltama 25.4.2016
KaupankäyntitunnusSIILI
Yhtiön verkkosivutwww.siili.com/fi


Osakeannin merkintäpaikkana toimii osakeannin pääjärjestäjä Alexander Corporate Finance Oy ja Invesdor Oy. Voit tehdä merkinnän Alexander Corporate Financen verkkopalvelussa osoitteessa www.alexander.fi/siililinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan tai Invesdorin verkkopalvelussa osoitteessa www.invesdor.fi/siililinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Merkintää ei voi maksaa Nordnetin tililtä. Tee tarvittaessa nostopyyntö vastatilillesi ennen merkinnän tekoa.

Tarvitset merkintää varten Nordnetin arvo-osuustilinumerosi. Löydät sen sisäänkirjautuneena Nordnetin palveluun sivun alareunasta yhteystietojen yläpuolelta tai kohdasta Salkku > Asetukset.

Kun yhtiö on listautunut, voit käydä kauppaa osakkeella Nordnetissä.

Miksi sijoittaa Siiliin?

"Olemme tehneet hienon matkan First North -yhtiönä. Listautumisellamme First North -markkinapaikalle vuonna 2012 haimme erityisesti uskottavuutta ja näkyvyyttä työntekijämarkkinassa sekä asiakkaidemme keskuudessa, luoden samalla vaihdettavan valuutan ja kiistattoman arvonmuodostuksen yritysostojen varalle. Saavutimme asettamamme tavoitteet moninkertaisesti. Olemme valmistelleet Pörssin päämarkkinalle siirtymistä vuodesta 2015 alkaen. Pörssilistautumisen ajurina meille on osakkeen likviditeetin kehittäminen ja jatkuvan arvonmuodostuksen oikeellisuuden varmistaminen. Lisäksi tavoitteenamme on vahvistaa omavaraisuuttamme seuraavia yritysostoja ja kansainvälistymistä varten." Seppo Kuula, Siili Solutions Oyj:n toimitusjohtaja

Näytöt jatkuvasta kasvusta ja hyvästä kannattavuudesta


Vuosina 2011–2015 Siilin liikevaihto on kasvanut keskimäärin yli 40 % vuodessa ja yhtiö on ylläpitänyt keskimäärin noin 10 % käyttökatetasoa. *)

Siili muistaa myös omistajiaan


Siilin osingonmaksuhistoria on vahva ja yhtiö pyrkii jakamaan voitonjakopolitiikkansa mukaisesti 30–70 % tilikauden tuloksesta voitonjakona.

Suomi-johtoinen kansainvälinen kasvutarina


Päämarkkinallaan Suomessa Siilillä on yhtiön näkemyksen mukaan hyvä kasvupotentiaali yhtiön keskittyessä IT-markkinan kasvaviin osiin. Kansainvälistä kasvua haetaan kannattavasti erityisesti IoE- (kaiken internet, Internet of Everything) ja
digitalisaatiohankkeilla.

Siili on luonut itselleen kasvumarkkinan


Siilin vahvuudet luovassa designissa, teknologiariippumattomassa integroinnissa sekä asiakaslähtöisyydessä luovat kilpailuetua ja yhtiö kykenee näkemyksensä mukaan haastamaan sekä perinteiset tietojärjestelmäintegraattorit että pienet luovat toimistot.

*) On kuitenkin mahdollista, että yhtiö tulevaisuudessa epäonnistuu strategiansa määrittämisessä tai toteuttamisessa sekä asetettujen taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Katso video Siili-sijoitustapahtumasta

Millainen on Siili sijoituskohteena? Järjestimme 5.4.2016 sijoitustapahtuman, jossa Siili Solutionsin toimitusjohtaja Seppo Kuula ja Inderesin analyytikko Mikael Rautanen kertoivat yhtiön yksityiskohtaiset listautumissuunnitelmat. Katso video tapahtumasta.


Nordnetin Siili-sijoitustapahtuma 5.4.2016

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Ennen sijoittamista sinun tulee perehtyä listautumisannin materiaaleihin.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.