Siirry pääsisältöön
titaanien-taisto-logo.png

Titaanien taisto.

Kenen salkku tuottaa parhaiten?

Titaanien taisto on neljännesvuosittain ilmestyvä videosarja, jossa seurataan indeksisijoittajan, osakepoimijan ja treidaajan salkkujen kehitystä ja perehdytään erilaisiin sijoitusstrategioihin. Kolme titaania ovat Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju, Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi ja ammattitreidaaja Jukka Lepikkö.

Videosarjassa pääset seuraamaan kolmen erilaisen sijoittajan sijoitusstrategiaa ja salkun kehitystä. Millainen sijoittaja sinä olet ja mitä voit oppia Nordnetin titaaneilta? Katso salkkujen sisältö ja seuraa niiden kehitystä reaaliajassa Sharevillessä.

Martin Paasi.

Indeksisijoittaja.

Martin Paasi esittää Nordnetistä riippumattomia mielipiteitä taloudesta, sijoittamisesta ja muista ajankohtaisista aiheista, joista hän toivoo olevan apua omaa taloudellista riippumattomuutta tavoitteleville, arkipäivän sankareille.

Indeksisijoittaminen on helppo tapa säästää ja sijoittaa. Se on vaivatonta, eikä vaadi paljoa perehtymistä tai aikaa. Martin suosii kustannustehokkaita osakeindeksirahastoja, joilla päästään lähelle osakemarkkinan keskimääräistä tuottoa.

Jukka Oksaharju.

Osakepoimija.

Jukka Oksaharju kirjoittaa sijoitustoimintaan liittyvistä ajattomista teemoista, markkinoilla ilmenevistä erikoistilanteista ja kansainvälisistä sijoituskohteista osana salkun hajautusta. Hän on myös julkaissut sijoituskirjoja kuten Sijoita kuin guru.

Suorat osakesijoitukset mahdollistavat yhtiövalinnan, eli voit poimia salkkuusi niiden yritysten osakkeita, joiden odotat pärjäävän hyvin. Osakepoiminta vaatii perehtymistä, mutta voit oikeilla valinnoilla saada markkinoita parempaa tuottoa.

Jukka Lepikkö.

Treidaaja.

Jukka Lepikkö käy aktiivista päiväkauppaa osakkeilla, valuutoilla ja hyödykkeillä, optioilla ja muilla viputuotteilla. Hänen tavoitteena on lisätä tietoutta treidaamisesta ja opettaa, kuinka markkinaliikkeitä voi hyödyntää lyhyemmällä aikavälillä.Treidaamalla voit saada tuottoja niin nouseviin kuin laskeviinkin kursseihin. Aktiivisella kaupankäynnillä pyritään hyödyntämään markkinoiden lyhyen aikavälin heiluntaa. Opi lisää Nordnetin viikoittaisesta Traders' Club -videosarjasta, joka on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jukka Lepikön kanssa.

Katso uusimmat Titaanien taisto -videot.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle.

* Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders' Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

Meillä on Suomen tyytyväisimmät sijoittajat.

Nordnetillä on EPSI Ratingin (12/2023) mukaan sijoittajien keskuudessa korkein asiakastyytyväisyys Suomessa. Korkea taso selittyy muun muassa erittäin korkeilla tuotelaatua sekä rahalle saatavaa vastinetta koskevilla arvioilla.

Tee kuten 565 600 suomalaista, avaa tili Nordnetiin.

Tule asiakkaaksi

Epsi-Footer_003.svg
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki