Titaanien taisto

Titaanien taisto.

Kenen salkku tuottaa parhaiten?

Titaanien taisto on kuukausittain ilmestyvä videosarja, jossa seurataan indeksisijoittajan, osakepoimijan ja treidaajan salkkujen kehitystä ja perehdytään erilaisiin sijoitusstrategioihin. Kolme titaania ovat Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju, talousasiantuntija Martin Paasi ja sijoitusasiantuntija Jukka Lepikkö.

Vuoden kestävässä kilpailussa pääset seuraamaan kolmen erilaisen sijoittajan sijoitusstrategiaa ja salkun kehitystä. Millainen sijoittaja sinä olet ja mitä voit oppia Nordnetin titaaneilta? Katso salkkujen sisältö ja seuraa niiden kehitystä reaaliajassa Sharevillessälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Martin Paasi.

Indeksisijoittaja.

Indeksisijoittaminen on helppo tapa säästää ja sijoittaa. Se on vaivatonta, eikä vaadi paljoa perehtymistä tai aikaa. Martin suosii kustannustehokkaita osakeindeksirahastoja, joilla päästään lähelle osakemarkkinan keskimääräistä tuottoa.

→ Lue lisää kuukausisäästämisestä

Jukka Oksaharju.

Osakepoimija.

Suorat osakesijoitukset mahdollistavat yhtiövalinnan, eli voit poimia salkkuusi niiden yritysten osakkeita, joiden odotat pärjäävän hyvin. Osakepoiminta vaatii perehtymistä, mutta voit oikeilla valinnoilla saada markkinoita parempaa tuottoa.

→ Lue lisää osakepoiminnasta

Jukka Lepikkö.

Treidaaja.

Treidaamalla voit saada tuottoja niin nouseviin kuin laskeviinkin kursseihin. Aktiivisella kaupankäynnillä pyritään hyödyntämään markkinoiden lyhyen aikavälin heiluntaa. Opi lisää treidaamisesta Nordnetin viikoittaisesta Traders' Club -videosarjasta!

→ Lue lisää treidaamisesta

Katso sarjan videot.

Titaanien taiston tuoreimman jakson löydät Nordnet Suomen YouTube-kanavalta.

Ota säästösi hallintaan jo tänään.

Välittäjä 2019 Nordnet sija 1.


Asiakkuuden avaaminen on maksutonta. Palvelemme myös numerossa 09 6817 8460 arkisin klo 8.45–18.30.

Tärkeää tietoa riskeistä.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden soveltuvuuden sinulle.

* Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Titaanien taisto -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Mikään videoilla esitetty ei ole sijoitussuositus, eikä sitä tule tulkita sijoitussuositukseksi tai kehoituksesi merkitä arvopapereita.