Siirry pääsisältöön
Tämä sivu on kaupallinen yhteistyö DWS Groupin kanssa.

Valitut Xtrackersin teknologia- ja innovaatio-ETF:t ilman ostovälityspalkkioita 15.11.2023–15.1.2024.

Sijoita teknologiaan ja innovaatioihin Xtrackers ETF:ien avulla.

Uusi teknologia ja innovaatiot ovat voimakkaasti maailmaa muovaavia ilmiöitä, myös sijoittajille. Xtrackers ETF:t tarjoavat sijoittajille kaksi erilaista tapaa sijoittaa näihin megatrendeihin:

 • Nordnetin asiakkaana voit sijoittaa perinteisiin teknologiapainotteisiin ETF:iin, jotka seuraavat sellaisia indeksejä kuin MSCI World Information Technology tai Nasdaq 100.

 • Voit myös sijoittaa ns. temaattisiin ETF:iin, jotka hyödyntävät uusia, innovatiivisia menetelmiä osakevalinnassa. Tällainen temaattinen sijoitusmuoto kasvattaa suosiotaan. Myös teemojen kirjo, joihin temaattisia ​​strategioita käyttämällä voi sijoittaa, kasvaa jatkuvasti.

Xtrackers by DWS.

Xtrackers, DWS:n passiivisten ratkaisujen toimittaja, on yksi suurimmista ja vakiintuneimmista sektorin yrityksistä Euroopassa, ja se hallinnoi yli 154 miljardin euron varallisuutta.*

Xtrackersilla on indeksien seuranta yli 20 vuoden ajalta, ja se tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita, laadukkaita ETF- ja ETC-rahastoja kaikille tärkeimmille omaisuusluokille – osakkeille, joukkovelkakirjoille, rahamarkkinoille ja hyödykkeille. Xtrackers tarjoaa lukuisia rakennuspalikoita perinteisiin sijoitusstrategioihin, ESG-strategioihin, sektori- ja tekijäsijoituksiin sekä innovatiivisia tuotteita temaattisiin sijoituksiin ja tulevaisuuden trendeihin.

*Tilanne 25.9.2023.

DWS Xtrackers ETFs esittely (tekstitetty suomeksi)
DWS Xtrackers ETFs esittely (tekstitetty suomeksi)

Tärkeää tietoa kampanjan ehdoista ja riskeistä.

Tarjous koskee ajalla 15.11.2023–15.1.2024 toteutuneita ostotoimeksiantoja ETF:ille, joiden kaupankäyntitunnukset ovat XDWT, XAIX, XMOV, XNAS, XCTE, XNGI, XFNT, XGEN ja XNNV. Tarjous ei koske myyntitoimeksiantoja. Toteutuneista myyntitoimeksiannoista veloitetaan välityspalkkio normaaliin tapaan Nordnetin voimassa olevan hinnaston mukaan.

Kaupankäynti kampanjatuotteilla ei vaikuta kaupankäyntipalkkiotasoosi. Tarjous ei koske puhelimitse tehtyjä toimeksiantoja eikä yhteistyökumppaneiden asiakkaita (ns. partner-asiakkaita).

Tässä esitetty ei ole eikä sitä pidä tulkita kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee perustaa sijoituspäätöksensä omaan arvioonsa ja ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellisen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusinstrumentteihin liittyy aina riskejä. Rahoitusinstrumenttien arvo voi nousta ja laskea. On olemassa riski, että et saa takaisin sijoitettua pääomaa. Historialliset tuotot eivät takaa tulevaa tuottoa.

Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoittajaa kehoitetaan tutustumaan rahastoesitteeseen ja avaintietoasiakirjaan (KIID) ennen sijoituspäätösten tekemistä. Rahastoesitteeseen löydät rahastoyhtiön verkkosivuilla ja KIID:n löydät rahaston yleiskatsaussivulta ja toimeksiantonäkymästä Nordnetin palvelusta.

Ostovälityspalkkiottomuus koskee kampanja-aikana seuraavia Xtrackers-tuotteita:
+0,31%
+31,66%
0,6 MEUR
351
+0,54%
+36,05%
1,2 MEUR
287
+0,2%
+15,75%
0,0 MEUR
5

Näihin Xtrackers Tech & Innovation ETF:iin on mahdollista kuukausisäästää.

Nordnetin ETF-kuukausisäästösopimuksen kautta voit säästää valitsemiisi ETF:iin kiinteällä kuukausimaksulla 2,5 €/kk/sopimus.

Xtrackers Artificial Intelligence & Big Data UCITS ETF 1C
Juoksevat kulut
0,35%
12 kk
+51,54%
Riski

Nasdaq Global Artificial Intelligence and Big Data Total Net Return Index pyrkii kuvastamaan seuraavien markkinoiden kehitystä:

 • Suuret, keskisuuret ja pienet yritykset globaaleilta kehittyneiltä ja kehittyviltä markkinoilta, joilla on olennaista altistumista teemoille, jotka liittyvät muun muassa tekoälyyn, suurdataan ja kyberturvallisuuteen ja jotka täyttävät tietyt ESG-kriteerit

 • Mukaan valitaan jopa 100 yritystä

 • Yksittäisten arvopapereiden yläraja on 4,5 % ja indeksissä noudatetaan markkina-arvon painotusmenetelmää

 • Tarkistetaan kuuden kuukauden välein


Xtrackers Future Mobility UCITS ETF 1C
Juoksevat kulut
0,35%
12 kk
+31,66%
Riski

Nasdaq Global Future Mobility Index pyrkii heijastamaan kehitystä seuraavilla markkinoilla:

 • Suuret, keskisuuret ja pienet yritykset globaaleilta kehittyneiltä ja kehittyviltä markkinoilta, joilla on tarjontaa muun muassa tulevaisuuden liikkuvuuteen liittyville teemoille, kuten autonomisille ajoneuvoille, sähköakuille ja 3D-grafiikalle, joka täyttää tietyt ESG-kriteerit

 • Mukaan valitaan jopa 100 yritystä

 • Yksittäisten arvopapereiden yläraja on 4,5 % ja indeksissä noudatetaan markkina-arvon painotusmenetelmää

 • Tarkistetaan kuuden kuukauden välein


Xtrackers MSCI World Information Technology UCITS ETF 1C
Juoksevat kulut
0,25%
12 kk
+36,41%
Riski

MSCI World Information Technology 20-35 Custom Index pyrkii heijastamaan kehitystä seuraavilla markkinoilla:

 • Suuret ja keskisuuret yritykset globaaleilta teollisuusmarkkinoilta, jotka GICS-luokituksen mukaan kuuluvat IT-sektoriin

 • Vapaasti kelluvaan oikaistu markkina-arvo painotettu siten, että konsernin suurimman yksikön indeksin yläraja on 35 % ja muiden yksiköiden paino 20 %, ja näihin rajoihin sovelletaan 10 % puskuria jokaisessa indeksin tasapainotuksessa.

 • Omistuksia tarkistetaan vuosineljänneksittäin


Xtrackers NASDAQ 100 UCITS ETF 1C
Juoksevat kulut
0,20%
12 kk
+36,05%
Riski

NASDAQ 100 -indeksi pyrkii heijastamaan kehitystä seuraavilla markkinoilla:

 • 100 suurinta rahoitusalan ulkopuolista yhtiötä, jotka on listattu NASDAQ-markkinapaikalla Yhdysvalloissa tai muualla maailmassa.

 • Painotettu ulkona olevien osakkeiden markkina-arvon mukaan.

 • Tarkistetaan vuosittain ja tasapainotetaan vähintään neljännesvuosittain.


Xtrackers MSCI Innovation UCITS ETF 1C
Juoksevat kulut
0,35%
12 kk
+15,75%
Riski

MSCI ACWI IMI Innovation Select ESG Screened 200 -indeksi pyrkii heijastamaan seuraavien markkinoiden kehitystä:

 • Suuret, keskisuuret ja pienet yritykset kehittyneillä ja kehittyvillä markkinoilla maailmanlaajuisesti

 • Arvopapereiden on täytettävä määrätty relevanssipisteytys tiettyjen teknologisen innovaation teemojen osalta, jotta ne voidaan ottaa mukaan

 • Tarkistetaan puolivuosittain ja tasapainotetaan uudelleen vähintään neljännesvuosittain


Xtrackers MSCI Genomic Healthcare Innovation UCITS ETF 1C
Juoksevat kulut
0,35%
12 kk
−14,46%
Riski

MSCI ACWI IMI Genomic Innovation Select ESG Screened 100 -indeksi pyrkii heijastamaan seuraavien markkinoiden kehitystä:

 • Suuret, keskisuuret ja pienet yritykset kehittyneillä ja kehittyvillä markkinoilla maailmanlaajuisesti

 • Arvopapereiden on täytettävä määrätty relevanssipisteytys tiettyjen genomiterveydenhuoltoon liittyvien teknologisen innovaation teemojen osalta, jotta ne voidaan ottaa mukaan

 • Tarkistetaan puolivuosittain ja tasapainotetaan uudelleen vähintään neljännesvuosittain


Xtrackers tarjoaa laajan valikoiman ETF:iä kuukausisäästöön.