Nordnet Markets

 

Käy kauppaa viputuotteilla

ilman välityspalkkioita


koskee kauppasummaltaan yli 100 euron tai yli 1000 SEK/DKK/NOK suuruisia toimeksiantoja Nordnet Markets -tuotteilla


Laaja tarjonta pohjoismaisia tuotteita

Vipua sijoituksiin X1–X15

Tuki ja asiakaspalvelu suomen kielellä

 

Alkuun

Nordnet Markets tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman pörssilistattuja tuotteita, joilla voit käydä kauppaa ilman välityspalkkioita. Näiden tuotteiden avulla voit sijoittaa mm. pörssi-indekseihin, raaka-aineisiin ja osakkeisiin ympäri maailman – niin nouseviin kuin laskeviinkin kursseihin.

Nordnet Marketsin tarjonta kattaa Bull- ja Bear-sertifikaatit ja minifutuurit kaikissa Pohjoismaissa. Tunnistat Nordnet Markets -tuotteet NORDNET-tunnuksesta kunkin tuotteen nimen perässä. Nordnet Marketsissa voit sijoittaa vipukertoimella X1–X15 markkinoille, joihin olisi muuten vaikeaa päästä käsiksi.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, että et saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Lue lisää tuotteiden toimintaperiaatteesta ja niihin liittyvistä riskeistä sekä maksuista.

Lue myös Nordnet Suomen maajohtajan Suvi Tuppuraisen kirjoitus syistä, miksi lanseerasimme Nordnet Marketsin.linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Indeksit

Käy kauppaa indekseillä, kuten esimerkiksi Tukholman pörssin OMXS30:llä, saksalaisella DAXilla tai EURO STOXX 50:llä.

Suosittuja
indeksejä


DAX

B&Blinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan MFlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan UTlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

S&P 500

B&Blinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan MFlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

OMXS30

B&Blinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan MFlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan UTlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan


Raaka-aineet

Käy kauppaa raaka-aineilla, joihin yksityissijoittajan olisi muuten hankalaa sijoittaa: esimerkiksi öljyllä, kullalla ja hopealla.

Suosittuja
raaka-aineita


Öljy

B&Blinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan MFlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Kulta

B&Blinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan MFlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Hopea

B&Blinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan MFlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan


Osakkeet

Vivuta osakesijoituksesi tai käy kauppaa osakkeilla, joilla yksityissijoittajan olisi muulla tavoin hankalaa käydä kauppaa.

Suosittuja
osakkeita


Nokia

Ostalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Outokumpu

Ostalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Outotec

Ostalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

 

Valuutat

Sijoita valuuttapareihin, joko vipuvaikutuksella tai ilman. Voit esimerkiksi ottaa näkemystä siitä, tuleeko euro heikkenemään suhteessa dollariin.

Suosittuja valuuttoja


Tulossa pian

 

Tulossa pian

 

Tulossa pian

 

 

Kysymyksiä?

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme, tai puuttuuko tarjonnastamme mielestäsi jotakin? Ota yhteyttä! Juuso, Tatu ja muut asiantuntijamme auttavat sinua jokaisena pörssipäivänä klo 9–19.

Soita 020 198 5898

Riskit

Pörssilistatut tuotteet ovat riskipitoisia instrumentteja, jotka eivät sovi kaikille. Lue lisää riskeistä ja ehdoista ennen kuin alat käydä kauppaa.

Opi lisää

Haluatko oppia lisää Nordnet Marketsista ja pörssinoteeratuista tuotteista? Tutustu koulutussivuihimme ja osallistu webinaareihin!

Tärkeää tietoa

Tällä sivulla kuvatut tuotteet eivät sovi kaikille sijoittajille. Kyseiset tuotteet ovat monimutkaisia ja vaativat sijoittajalta selkeän ymmärryksen kohde-etuuksina olevista markkinoista sekä tuotekohtaisista ehdoista ja ominaisuuksista. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Vipuvaikutuksella sijoittamiseen liittyy suuri riski koko sijoitetun pääoman menettämisestä.

Kaupankäynti kyseisillä arvopapereilla sisältää sijoittajan osalta liikkeeseenlaskijariskin. Se tarkoittaa, että tuotteiden liikkeeseenlaskijana ja markkinatakaajana toimivan Nordea Bank AB:n (publ) mahdollisen maksukyvyttömyyden tai konkurssin seurauksena sijoittaja voi jopa menettää sijoittamansa pääoman.

Sijoitusaikana markkinakehitys voi vaikuttaa kyseisiin arvopapereihin negatiivisesti ja johtaa sijoitetun pääoman menettämiseen jopa kokonaisuudessaan. Pörssinoteerattuihin tuotteisiin sijoitettaessa on tärkeää ymmärtää, miten kyseiset tuotteet toimivat. Huomioi, että pörssinoteerattuja tuotteita voi olla ajoittain vaikeaa tai mahdotonta ostaa tai myydä – tätä kutsutaan likviditeettiriskiksi. Likviditeettiriski voi realisoitua esimerkiksi silloin, kun kohde-etuuden hinnanmuodostus on vaikeaa, kun kurssit heiluvat rajusti tai kun kaupankäynti keskeytyy markkinahäiriön vuoksi. Huomioi myös valuuttariski niissä tuotteissa, joiden kohde-etuudella käydään kauppaa ulkomaisessa valuutassa.

Kyseisiin tuotteisiin sijoittamalla sijoittaja altistuu myös markkinariskille. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tuotteen kohde-etuuden arvo liikkuu väärään suuntaan suhteessa sijoittajan markkinapositioon, sijoitus voi nopeasti menettää arvoaan ja muuttua jopa arvottomaksi. Mitä suurempi vipuvaikutus, sitä suurempi riski. Tällä sivulla oleva tieto ei kata kaikkia pörssinoteerattuihin tuotteisiin liittyviä riskejä. Sijoittajan itsensä vastuulla on arvioida kaikkia tuotteisiin liittyviä riskitekijöitä, jotka on esitetty liikkeeseenlaskijan kotisivuilla olevassa ohjelmaesitteessälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Nordea Bank AB (publ) tai sen tytäryhtiöt eivät ole vastuussa mistään tällä ja/tai muilla Nordnet AB:n verkkosivuilla olevasta sisällöstä. Tällä sivulla esitetty sisältö ei ole tarkoitettu henkilöille, joiden kotipaikka on USA:ssa tai muissa valtioissa, jotka on kielletty tuote-esitteissä ja ehdoissa. Mitään tällä sivustolla esitettyä ei tule tulkita yksilölliseksi sijoitusneuvonnaksi. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa sekä taloudellinen tilanteensa. Nordnet AB ei vastaa liikkeeseenlaskijan toimittamista tiedoista.

 

* Väliltyspalkkiottomuus koskee Nordnetin verkkosivuilla ja Nordnetin tarjoamien kaupankäyntisovellusten (esimerkiksi Infront Web Traderin) kautta tehtyjä, kauppasummaltaan yli 100 euron tai yli 1000 SEK/DKK/NOK suuruisia toimeksiantoja Nordnet Markets -tuotteilla. Alle 100 euron tai alle 1000 SEK/DKK/NOK arvoisista toimeksiannoista peritään joko 3 EUR, 19 SEK, 29 NOK tai 29 DKK/toteutunut toimeksianto riippuen siitä, missä valuutassa noteerattu tuote on kyseessä. Kaupankäynti Nordnet Markets-tuotteilla ei vaikuta palkkiotasosi määräytymiseen. Puhelimen välityksellä tehdyistä toimeksiannoista peritään välityspalkkio ja toimenpidemaksu Nordnetin normaalin hinnaston mukaisesti. Käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta. Valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee aktivoida sopimus "Monimutkaiset arvopaperit - warrantit, optio-oikeudet ja viputodistukset" kohdassa salkku > Sopimukset ja palvelut. Ota yhteyttä Nordnetin asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää. Nordnet pidättää itsellään oikeuden päättää tarjouksen milloin tahansa.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Mikä on Nordnet Markets?

Nordnet Markets tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman pörssilistattuja tuotteita, joiden avulla voit sijoittaa pörssi-indekseihin, raaka-aineisiin ja osakkeisiin, niin nouseviin kuin laskeviinkin kursseihin, vipuvaikutuksella tai ilman.

Tuotevalikoima koostuu Bull- ja Bear-sertifikaateista sekä minifutuureista. Tunnistat tuotteet niiden nimen perässä olevasta tunnuksesta NORDNET tai NONF. Nordnet Marketsin tuotteiden avulla voit sijoittaa eri kohde-etuuksiin myös vipukertoimilla, jotka vaihtelevat välillä X1–X15.

Onko kaupankäynti täysin maksutonta?

Välityspalkkiottomuus koskee Nordnetin verkkosivuilla ja Nordnetin tarjoamien kaupankäyntisovellusten (esimerkiksi Infrontin tai WinTraden) kautta tehtyjä, kauppasummaltaan yli 100 euron tai yli 1000 SEK/DKK/NOK suuruisia toimeksiantoja Nordnet Markets -tuotteilla. Puhelimen välityksellä tehdyistä toimeksiannoista ja/tai alle 100 euron tai alle 1000 SEK/DKK/NOK arvoisista toimeksiannoista peritään välityspalkkio Nordnetin normaalin hinnastonlinkki toiselle sivustolle mukaisesti.

Käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta. Valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta.

Liittyykö kaupankäyntiin muita kuluja?

Pörssilistattuihin tuotteisiin sijoittamiseen liittyy myös muita kuluja. Näitä ovat mm. transaktioihin liittyvät kulut, kuten osto- ja myyntikurssin välinen spread ja vipuvaikutuksen mahdollistavaan lainaosuuteen liittyvät korkokulut. Maksut ja palkkiot -sivulta voit lukea lisää maksuista, joita sinulta sijoittajana peritään käydessäsi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla. Lisätietoa löydät myös tuotteiden liikkeeseenlaskijana ja markkinatakaajana toimivan Nordean tuottamasta ohjelmaesitteestälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Etsimäni tuote puuttuu Nordnet Markets -valikoimasta

Jos etsimäsi tuote puuttuu Nordnet Markets -valikoimista, niin ilmoita siitä asiakaspalveluumme sähköpostitse, lähettämällä meille viesti palveluun sisäänkirjautuneena tai puhelimitse: 020 198 5898.

Tavoitteemme on tarjota laaja valikoima tuotteita kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin. Arvostamme siis palautettasi erittäin paljon!

Milloin voin käydä kauppaa Nordnet Markets -tuotteilla?

Nordnet Markets -tuotteet on listattu Helsingin, Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon pörsseissä.
Pörssien aukioloajat ovat seuraavat:

Markkinapaikka

Aukioloajat

Nasdaq Helsinki

10.00–18.25

Nasdaq Tukholma

10.00–18.25

Nasdaq Kööpenhamina

10.00–17.55

Oslon pörssi

10.00–17.20

Vaikuttavatko Nordnet Markets -kaupat palkkiotasooni?

 

Eivät vaikuta. Välityspalkkiottomat kaupat eivät valitettavasti edistä etenemistäsi Nordnetin hinnaston tasoilla.


Nordnet Markets
Pohjoismaiden laajin valikoima viputuotteita 0 € välityspalkkioin

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.