Mm. Apple ja Facebook
- välityspalkkiot nyt 0 €

Alkuun

​Kampanja on päättynyt. Katso uusimmat tarjoukset osoitteesta nordnet.filinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Nordnet 20 vuotta!

Käy kauppaa ilman välityspalkkiota maailman 20 suurimman yhtiön osakkeella

Nordnet täyttää 20 vuotta! Haluamme juhlistaa tätä sinun ja muiden yli 500 000 asiakkaamme kanssa. Tämän viikon ajan saat käydä kauppaa maailman 20 suurimman yhtiön osakkeilla ilman välityspalkkioita. Näitä ovat mm. Apple, Coca-Cola, Facebook, Alphabet (Google) ja Johnson & Johnson.

Tarjous koskee 22.–26.8.2016 välisenä aikana toteutuneita toimeksiantoja (max. 100 kpl/asiakas) alla mainituilla kampanjaosakkeilla.

Nordnet on ollut koko historiansa ajan osake- ja rahastokaupankäynnin edelläkävijä. Vuodesta 1996 lähtien olemme laajentaneet toimintaamme, ja nykyään toimimme kaikissa neljässä Pohjoismaassa palvellen yli 500 000 asiakasta. Tavoitteemme on antaa asiakkaillemme aina markkinoiden parhaat työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen, edullisin hinnoin.

Käy kauppaa maailman suurimpien yhtiöiden osakkeilla ilman välityspalkkioita

Apple

Exxon Mobil

AT&T

Alphabet (Google)

Microsoft

Facebook

Wells Fargo

Johnson & Johnson

Novartis*

China Mobile*

Wal-Mart Stores

General Electric

Nestle*

Coca-Cola

JP Morgan Chase

Procter & Gamble

Pfizer

Verizon

Amazon

Anheuser-Busch*

Huomioi, että käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta ja valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Lue lisää valuutanvaihdostaavautuu uuteen ikkunaan.

*Jos ostat yhtiön osakkeita kotimarkkinan ulkopuolelta, eli pörssistä, jossa ne ovat rinnakkaislistattuna, voit joutua maksamaan talletustodistuksiin liittyvän hallinnointipalkkion. Hallinnointipalkkio on tyypillisesti 0,005 - 0,05 $. Lue lisää hinnastostaavautuu uuteen ikkunaan.

Kaupankäynti kampanjaosakkeilla ei vaikuta kaupankäyntipalkkiotasoosi. Kampanjaosakkeet on valittu Financial Times top 500 GLOBAL -listan mukaan (31.3.2016)

Tarjous ei koske yhteistyökumppaneiden asiakkaita. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Nordnet – helppo tapa säästää!
Säilytys- ja kk-maksut 0 €
Sijoittajalle suositelluin

Lähde: Yougov-tutkimuslinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
Superrahasto -
kulut 0 €

Sijoitustoiminnassa ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen

"Helsingin pörssistä katsetta avartaen osakemarkkinoilta löytyy pitkä lista kansainvälisiä menestystarinoita. Sellaisia, jotka ovat kuitenkin myös suomalaisille arjesta tuttuja tuotteiden valmistajia ja palveluiden tuottajia.

Maailman suurimmat yhtiöt ovat jo koeponnistaneet kilpailukykynsä. Sijoittajan kannattaa jättää taakseen kotimarkkinoiden kasvuhuolet ja suunnata merta edemmäs kasvun ja laadun perään. Myös Warren Buffettin (sijoitusyhtiö Berkshire Hathawayn) salkusta löytyy lukuisia TOP 20 -yhtiöitä, joten sijoittajan ei välttämättä tarvitse keksiä pyörää uudelleen.

Monessa tapauksessa salkun riskiprofiili tasaantuu, kun sijoittaja lisää salkkuunsa jo närhen munat näyttäneitä yhtiöitä. Näiden yhtiöiden joukkueessa pelaava kokee harvoin täydellisen hudin ajolähtötilanteessa.

Konservatiivinen osinkokasvun sijoittaja poimii salkkuunsa Coca-Colan, Nestlén ja Procter & Gamblen kaltaiset jyrät. Vauhdista ja vaarallisista tilanteista elävä sijoittaja ratsastaa Applella, Facebookilla ja maailman suurimmalla olutvalmistajalla Anheuser-Busch InBevillä."

- Jukka Oksaharju, Nordnetin osakestrategi


Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Maksaako asiakkuus Nordnetissä?


Nordnetissä et maksa arvo-osuustilistä eli salkusta lainkaan säilytysmaksuja, asiakkuuden hinta on siis 0 €. Osakekaupankäynnin kustannukset kotimarkkinalla alkavat 3 € / 0,06 % per toteutunut toimeksianto. Kaupankäynnin hinnatavautuu uuteen ikkunaan määräytyvät aktiivisuustasosi mukaan. Uutena asiakkaana käyt kaksi ensimmäistä kuukautta osakekauppaa parhaalla palkkiotasolla.


Mihin sijoittaisin?


Ideoita säästämiseen ja sijoittamiseen voit hakea käyttämällä Nordnetin kehittyneitä työkaluja, kuten sijoitusoppaamme riskitestiäavautuu uuteen ikkunaan ja Pohjoismaiden suurinta sijoitusverkostoa, Sharevilleäavautuu uuteen ikkunaan. Kannattaa tutustua myös Suomen suosituimpaan talousblogiin, Nordnet Blogiinlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.


Miten aloitan kaupankäynnin?


Jos haluat lisätietoa ja apua alkuun pääsemiseksi, niin kannattaa tutustua Nordnet-koulun webinaari- ja ohjevideoihinavautuu uuteen ikkunaan. Myös asiakaspalvelumme auttaa sinua numerossa 020 198 5898.


Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.