Alkuun

Jaa:

​Kampanja on päättynyt. Katso uusimmat tarjoukset osoitteesta nordnet.fi.

Juhlimme 500 000 asiakasta

Kaupat viidellä osakkeella ilman välityspalkkiota 1.3.2016 – Nokia, Apple, H&M, Novo Nordisk ja Statoil

Nordnetillä on nyt yli 500 000 pohjoismaista asiakasta! Olemme ylpeitä merkkipaalusta, joka on todiste siitä, että asiakkaat arvostavat sijoittamisen ja säästämisen palvelujamme.

Nordnetin tavoite on olla pohjoismaisten sijoittajien ykkösvalinta. Kasvu on ollut vahvaa kaikissa Pohjoismaissa. Asiakkaiden määrä on kasvanut vuoden 2015 alun 432 600 asiakkaasta tämän päivän 500 000 asiakkaaseen. Asiakkaillamme on yhteensä 193 miljardia Ruotsin kruunua pääomaa Nordnetissä. Kiitos luottamuksestanne!

Juhlan kunniaksi tarjoamme suomalaisille asiakkaillemme kaupat viidellä valitulla osakkeella ilman välityspalkkiota 1.3.2016 (normaalisti 3 eur / 0,06 % – 15 eur / 0,30 %).

Nordnet Blogi

Lue osakestrategi Jukka Oksaharjun kirjoitus yhtiöistä Nordnet Blogistalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Valitut osakkeet ilman välityspalkkiota

HENNES & MAURITZ
Tukholman pörssi


STATOIL
Oslon pörssi


NOKIA
Helsingin pörssi


NOVO NORDISK
Kööpenhaminan pörssi

APPLE
Nasdaq USA


Tarjous koskee vain 1.3.2016 toteutuneita toimeksiantoja ja kyseessä olevien osakkeiden yllä mainittuja kotimarkkinoita. Muussa valuutassa kuin euroissa tehdyistä kaupoista veloitetaan valuutanvaihtokulut normaalin hinnaston mukaisesti. Voit tehdä toimeksiannon myös puhelimitse meklareillemme (puh. 020 198 5898). Toimeksiannosta ei veloiteta erillistä puhelinpalvelumaksua 1.3.2016.

Kampanjakohtaisia ilmaistoimeksiantoja ei lasketa mukaan toimeksiantojen määrään laskettaessa asiakkaiden salkkujen kuukausittaisia palkkiotasoja. Kampanjahintaisten toimeksiantojen kokoa tai määrää ei ole rajoitettu. Tarjous ei koske yhteistyökumppaneiden asiakkaita.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.