Siirry pääsisältöön
Tämä sivu on kaupallinen yhteistyö Amundi ETF:n kanssa.

Amundi: Euroopan suurin ETF-liikkeeseenlaskija.

Tutustu Euroopan ETF-mestarin tuotteisiin ja tee sijoitus.

Amundi ETF on Euroopan suurin ETF:ien eli pörssilistattujen rahastojen tarjoaja1, jonka hallinnoimat varat ovat yli 190 miljardia euroa.2 Tähtäämme kuitenkin korkeammalle – sinun ja itsemme vuoksi. Pyrimme nostamaan rimaa koko toimialalla.

Laaja valikoima kustannustehokkaita ETF-rahastoja tarpeisiisi.

Valikoimastamme3 löytyy yli 300 ETF:ää, joten olemme varmoja, että löydät tarpeisiisi sopivan rahaston. ESG- ja ilmastosijoituksista eri teemoihin, korkoihin ja edullisiin salkun ytimen rakennuspalikoihin, olemme ylpeitä voidessamme tarjota yhden UCITS-markkinoiden laajimmista ja likvidimmistä ETF-valikoimista.

1 Lähde: ETFGI, toukokuu 2023, Amundi ETF on johtava eurooppalainen ETF-liikkeeseenlaskija, jonka pääkonttori on Euroopan markkinoilla, perustuen hallinnoitujen asiakasvarojen määrään.

2 Lähde: Amundi ETF, mukana Gold ETC, 30.6.2023.

3 Lähde: Amundi ETF, 30.6.2023.

Miksi sijoittaa Amundi ETF:iin?

  • Alhaiset juoksevat kulut, alk. 0,04 % vuodessa.

  • Laaja valikoima – kehittyville ja kehittyneille markkinoille keskittyvät osake-ETF:t, vakaata osinkoa maksavat, vakaita yhtiöitä sisältävät sijoituskorit sekä täysi valikoima joukkovelkakirja-ETF:iä.

  • Vihreät arvot etusijalla? Amundilla on Euroopan laajin valikoima ESG-ETF-rahastoja.

Amundi-infograph.PNG

Sijoitustesi ei tarvitse kuormittaa maapalloa.

Vastuullinen sijoittaminen oli yksi Amundin neljästä peruspilarista ja toimii edelleen yhtiön kehityksen kulmakivenä. Olemme yhtenä maailman vastuullisimmista varainhoitajista4 sitoutuneet auttamaan sijoittajia saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa ja nopeuttamaan vihreää siirtymää ilmastonmuutoksen vaikutusten rajoittamiseksi.

Missiomme on auttaa sinua käyttämään rahasi mielekkäällä, yksinkertaisella ja kustannustehokkaalla tavalla. Mihin tahansa sijoitatkin, ESG-tekijöiden sisällyttäminen on mahdollista. Yli sadan ESG- ja ilmasto-ETF:n ansiosta nyt on hyvä aika tarkastella salkkusi ydintä ja harkita ESG-muutosta.

Joten miksi et lisäisi rahasi merkityksellisyyttä sijoittamalla esimerkiksi New Energy ETF:ään, joka sijoittaa maailman johtaviin uusiutuvan energian yrityksiin, tai Green Bond ETF:ään, jonka tuottoja ohjataan ympäristötavoitteisiin pyrkiviin projekteihin?

Juuri aloittamassa sijoitusmatkaasi?

Et halua korkeiden kulujen painavan sinua – etenkään silloin, kun meno markkinoilla yltyy kovaksi. Monet Amundin suosituimmista ETF:istä ovat saatavilla myös Nordnetin ETF-kuukausisäästösopimuksen kautta. Tämän myötä voit sijoittaa pienen summan joka kuukausi samaan aikaan kun nostat säästämisesi uudelle tasolle.

4 Lähde: ShareAction, Voting Matters, joulukuu 2022, perustuen hallinnoitavien varojen määrään.

Video: Opi lisää Amundin vastuullisuusmanifestosta.
Video: Opi lisää Amundin vastuullisuusmanifestosta.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotosta.

Tämä sivu on luonteeltaan kaupallinen.

Nämä ovat markkinointitietoja ja ei-sopimuksellisia tietoja, joita ei tule tulkita sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita.

Sijoituksiin ja rahoitusinstrumentteihin liittyy aina riskejä. Sijoitetun pääoman arvo ja tuotto voivat muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Lisätietoja kuluista, palkkioista ja maksuista löydät esitteessä ja PRIIPS Key Information Document (KID) -asiakirjasta, joka on saatavilla osoitteessa www.amundietf.com.

Mahdollisia sijoittajia kehotetaan ottamaan yhteyttä ammatilliseen neuvonantajaan selvittääkseen, sopiiko tällainen sijoitus heidän profiiliinsa. Heidän ei tule tehdä sijoituspäätöksiään pelkästään tämän asiakirjan sisältämien tietojen perusteella.

Historiallinen kehitys ei takaa tulevaa tuottoa. Sinun tulee tutustua jokaiseen ETF-esitteeseen ja KID:hen ennen sijoituspäätöksen tekemistä. ETF-esitteelle ja KID:lle pääset ETF-rahastoyhtiön verkkosivuilla ja löydät KID:n myös Nordnetin palvelusta ETF-kohtaisesta yleiskatsauksesta.

Amundin suosittuja lippulaiva-ETF:iä Nordnetissä:

Nasdaq

Lyxor Nasdaq-100

Lyxor Nasdaq 100 pyrkii seuraamaan Nasdaq 100 -indeksiä, joka heijastaa yrityksiä eri toimialaryhmistä, mukaan lukien it-sektori, biotekniikka, terveydenhuolto, tietoliikenne ja logistiikka. Suurella painolla ovat sellaiset yhtiöt kuin Microsoft, Apple ja Nvidia.

Juoksevat kulut: 0,22 %

STOXX Europe 600-1-.jpg

Lyxor Core STOXX Europe 600

Lyxor Core Stoxx Europe 600 pyrkii seuraamaan Stoxx Europe 600 Net Return EUR -vertailuindeksiä. Indeksi edustaa suuria, keskisuuria ja pieniä yrityksiä koko Euroopan alueella. Suuria omistuksia ovat mm. Nestle, ASML Holding ja Novo Nordisk.

Juoksevat kulut: 0,07 %

Japan.jpg

Amundi MSCI Japan

Amundi MSCI Japan pyrkii seuraamaan MSCI Japan Net Total Return -indeksiä. Indeksi on suunniteltu edustamaan Japanin osakemarkkinoiden suurten ja keskisuurten yritysten kehitystä. Suuria omistuksia ovat mm. Toyota, Sony ja Keyence.

Juoksevat kulut: 0,12 %

Prime Global.jpg

Amundi Prime Global

Amundi Prime Global pyrkii seuraamaan Solactive GBS Developed Markets Large & Mid Cap USD -indeksiä (Net Total Return). Tämä ETF tarjoaa tavan sijoittaa hajautetusti suuriin ja keskisuuriin osakkeisiin 23 kehittyneessä maassa. Suurimpiin omistuksiin lukeutuvat Apple, Microsoft ja Amazon.

Juoksevat kulut: 0,05 % 

Muita Nordnetin asiakaskunnassa suosittuja Amundin temaattisia ETF:iä:

Semiconductors_850x250.jpg

Amundi MSCI Semiconductors ESG Screened

Pyrkii seuraamaan MSCI ACWI Semiconductors & Semiconductor Equipment ESG Filtered NET USD -indeksiä. Indeksi koostuu suurista ja keskisuurista osakkeista kehittyneillä ja kehittyvillä markkinoilla, jotka luokitellaan kuuluvaksi puolijohteiden parissa toimiviksi yhtiöiksi.

Juoksevat kulut: 0,45 %

Global Luxury_850x250.jpg

Amundi S&P Global Luxury

Amundi S&P Global Luxury pyrkii jäljittelemään S&P Global Luxury nettotuotto-indeksiä, jonka avulla sijoittajat voivat olla mukana maailman suurimpien luksustuoteyhtiöiden kehityksessä. Suuria omistuksia ovat mm. Richemont, LVMH ja Mercedes-Benz.

Juoksevat kulut: 0,25 %

Robotics & AI_850x250.jpg

Amundi MSCI Robotics & AI ESG Screened

Indeksi pyrkii edustamaan laajaa joukkoa yhtiöitä, jotka toimivat tekoälyn, robottien ja automaation käytön lisääntymisen parissa. Suuria omistuksia ovat mm. Nvidia, Adobe ja Arista Networks.

Juoksevat kulut: 0,40 %

New Energy_850x250.jpg

Lyxor New Energy ESG Filtered

Lyxor New Energy pyrkii seuraamaan MSCI ACWI IMI New Energy ESG Filtered -indeksiä, jonka tavoitteena on edustaa sellaisia yhtiöitä, joiden toiminta liittyy tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen vaihtoehtoisten energialähteiden, energiatehokkuuden, akkujen ja älykkäiden verkkotekniikoiden aloilla.

Juoksevat kulut: 0,60 %