Korkotori

Nordnetissä ulottuvillasi on laaja valikoima erilaisia korkotuotteita, aina tutusta talletustilistä korkotodistuksiin. Tällä sivulla voit tutustua korkotuotteiden maailmaan ja etsiä helposti itsellesi sopivat korkotuotteet. Säädä vain oma sijoitushorisonttisi sekä haluamasi tuotto- ja riskitaso, niin saat ehdotuksen sinulle sopivista korkotuotteista.

Sijoittaessasi rahastoihin, korko-ETF:iin tai yrityslainoihin, tutustuthan aina ensin huolellisesti tuotteiden avaintietoesitteisiin. Avaintietoesitteistä saat tarkemmat tiedot kyseisten tuotteiden sopivuudesta sinulle.

Löydä itsellesi sopivat korkotuotteet

Mikä on sijoitushorisonttisi?
vuosi
0-1
3+
1-3
Odotettu tuotto ja riski
tuotto
Matala
Korkea
riski
Ehdotus sinulle sopivista korkotuotteista

Korkorahastot

Korkorahasto on rahasto, joka sijoittaa varansa korkoa tuottaviin arvopapereihin. Nordnetin kautta valittavissasi on laaja valikoima erilaisia korkorahastoja aina turvallisista rahamarkkinarahastoista kehittyville markkinoille sijoittaviin korkorahastoihin.

Korkorahastot sopivat sinulle, jos etsit tasaista tuottoa etkä halua ottaa suurta riskiä.

Lue lisää

Korkotodistukset

Korkotodistus on tuote, joka kohdistuu allaolevan viiteyhtiön lainaan ja yhtiön kykyyn hoitaa lainan kuponkikorot ja lyhennykset ajallaan. Korkotodistukset tarjoavat mahdollisuuden sijoittaa yrityslainamarkkinoille ja yritysten luottoriskiin.

Korkotodistukset sopivat sinulle, jos haluat säännöllistä tuottoa osakesijoittamista pienemmällä riskillä, mutta talletusta paremmalla tuotolla.

UUTUUS! Tutustu Nordean korkotodistuksiin, joilla voit sijoittaa esim. Outokummun tai Stockmannin luottoriskiin täällä.

Käy kauppaa Lue lisää

Korko-ETF:t

Korko-ETF on pörssinoteerattu rahasto, joka suuntautuu korko- ja obligaatiomarkkinoille. Korko-ETF:illä käydään pörssissä kauppaa kuten osakkeilla ja niissä on alhaiset kulut.

Korko-ETF:t sopivat sinulle, jos haluat hoitaa korkosijoituksesi reaaliaikaisesti.

Käy kauppaa

Talletustili

Silloin, kun et halua sijoittaa kaikkia säästöjäsi arvopapereihin, voit kasvattaa varojasi maksuttomalla Nordnet Talletustilillä. Talletustili tarjoaa myös turvallisen tavan aloittaa säästäminen.

Talletuskorkomme  0,00 % (0,15 % 31.5.2018 asti)
Lue lisää

Nordnetin korkotori ei ole sijoitusneuvontaa. Korkotorin tarkoitus on auttaa sinua vertailemaan Nordnetin tarjoamia eri korkosijoitustuotteita. Tuotteet, joita oppaassa on esitelty, eivät sisällä perusteellista arviointia siitä, mikä tuote sopii sinulle sijoittajana ja eikä se perustu henkilökohtaisten olosuhteiden arviointiin. Klikkaamalla ylläolevia sijoitusvaihtoehtoja, voit tarkistaa Nordnetin tuotevalikoiman kussakin kategoriassa. Lopulliset valinnat on täysin irrotettu korko-oppaan suosituksista.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.