Ostot Helsingin pörssissä

nyt 0,99 €.

Sijoita osinkoeurosi takaisin pikkurahalla!
Tarjous koskee maks. 200 € ostoja Helsingin pörssissä ja on voimassa 5.6.2019 asti.

Alkuun

Kampanjatarjous on päättynyt.
Katso tuoreet tarjoukset osoitteesta nordnet.fi

Kevään osinkokausi on päättymäisillään. Vuoden 2019 osinkopotti on muodostumassa ennätyksellisen suureksi.

Vuonna 2019 osinkoja saaneita asiakastilejä oli Nordnetissä 142 634 kappaletta*. Osinkoja on 27.5. mennessä maksettu yhteensä 182 019 590 euroa. Tileille maksettu mediaaniosinko on 170,00 € ja keskiarvo-osinko 249,51 €.

Nyt Nordnetin asiakkailla on mahdollisuus ottaa täysi hyöty irti korkoa korolle -ilmiöstä ja sijoittaa maks. 200 euron osinkopotit takaisin Helsingin pörssiin hintaan 0,99 €/toimeksianto 5.6.2019 asti.

(Tarjous koskee vain maks. 200 € arvoisia ostotoimeksiantoja, myyntitoimeksiannot edelleen normaalin hinnastomme mukaisesti.)

* Tilanne 27.5.2019 mennessä.

Saitko sinä tai oletko saamassa osinkoja? Kirjaudu sisään ja tarkista salkkusi tilanne.

Kotimaiset maks. 200 € osakeostot:

Kaupankäyntipalkkio 0,99 € / toteutunut ostotoimeksianto

(normaalisti min. 3–9 € / 0,06–0,20 % / toteutunut toimeksianto)

Tarjouksen ehdot: Tarjous koskee kaikkia tasoilla 1–4 olevia asiakkaita (ml. OSKL-jäsenet) ja aikavälillä 29.5.–5.6.2019 toteutuneita, kauppasummaltaan korkeintaan 200 euron arvoisia ostotoimeksiantoja Helsingin pörssissä noteeratuilla osakkeilla. Tarjoushintaisille ostotoimeksiantojen määrälle ei ole ylärajaa. Tarjous koskee myös First North Finland -markkinapaikalla noteerattuja osakkeita sekä Seligson OMXH 25 (SLG OMXH25) -rahastoa. Tarjous ei koske Private Banking- eikä Active Trader -asiakkaita, eikä yhteistyökumppaneiden asiakkaita. Tarjous ei koske puhelintoimeksiantoja. Yli 200 € arvoisista ostotoimeksiannoista peritään välityspalkkio normaalin hinnaston mukaisesti. Kampanjahintaan tehdyt kaupat huomioidaan laskettaessa kaupankäyntipalkkion tasoa. Lue lisää hinnaston tasoista hinnastosivuiltalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

"Osto yhteensä" -kohdassa näkyy, että minulta oltaisiin
perimässä jotakin muuta välityspalkkiota kuin 0,99 €. Miksi?


Uuden verkkosivumme puolella (next.nordnet.fi) voi esiintyä ongelmia "Osto yhteensä"-kohdassa, jossa pitäisi näkyä tulevaan kauppaan sisältyvä toimeksiannon summa. Jos kuulut kampanjaan oikeutettuun ryhmään (ks. alla oleva kysymys ja vastaus) ja toimit kuten kampanjaehdoissa kerrotaan, niin sinulta peritään kampanjaehtojen mukainen 0,99 € välityspalkkio – toisin kuin "Osto yhteensä" -kohdassa mahdollisesti lukee.

Koskeeko tarjous minua?


Tarjous koskee kaikkia tasoilla 1–4 olevia asiakkaita (mukaan lukien uudet asiakkaat ja Osakesäästäjien Keskusliiton jäsenet) ja 5.6.2019 mennessä toteutuneita, kauppasummaltaan korkeintaan 200 euron arvoisia ostotoimeksiantoja Helsingin pörssissä noteeratuilla osakkeilla. Tarjous koskee myös First North Finland -markkinapaikalla noteerattuja osakkeita. Tarjoushintaisille ostotoimeksiantojen määrälle ei ole ylärajaa. 

Tarjous ei koske Private Banking- eikä Active Trader -asiakkaita, eikä yhteistyökumppaneiden asiakkaita. Tarjous ei koske myöskään puhelimitse tehtyjä toimeksiantoja.

Voit tarkistaa oman palkkioluokkasi sisäänkirjautuneena kohdasta Salkku > Asetukset > Salkkutiedot > Palkkioluokka.

Tarjous koskee otsikoinnista huolimatta myös muita euroja kuin osinkoina salkkuun maksettuja euroja.

Vaikuttavatko alle 200 € ostot palkkiotasooni?


Kyllä vaikuttavat. Voit siis edetä jopa hinnaston parhaalle palkkiotasolle 1 myös alle 200 €:n suuruisia ostoja tekemällä.

Palkkiotasoa laskettaessa saman henkilötunnuksen alla olevien salkkujen kaikki toteutuneet toimeksiannot lasketaan yhteen. Määrässä ei huomioida ETF-kuukausisäästösopimusten kautta tehtyjä toimeksiantoja eikä alle 1 000 euron rahastotoimeksiantoja. Pidempiaikaisten toimeksiantojen tapauksessa hinnaston mukainen välityspalkkio veloitetaan jokaiselta toteutuspäivältä erikseen.

Miten avaan Nordnet-asiakkuuden?


Avaa tili verkkopankkitunnuksilla:

Klikkaa "Tule asiakkaaksi" -painiketta ja seuraa osake- ja rahastosalkun avaamisen ohjeita. Asiakkuuden avaaminen verkkopankkitunnuksilla on maksutonta ja vie vain muutaman minuutin. Nordnetin asiakkuuden voi avata maksutta Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, OP:n, POP Pankin, S-Pankin ja Ålandsbankenin verkkopankkitunnuksilla.

Tilin avaaminen ilman verkkopankkitunnuksia:

Jos sinulla ei ole tilin avaamiseen tarvittavia verkkopankkitunnuksia, voit avata tilin manuaalisesti.

Maksaako asiakkuus Nordnetissä?


Nordnetissä et maksa arvo-osuustilistä eli salkusta lainkaan säilytysmaksuja*, asiakkuuden hinta on siis 0 €. Osakekaupankäynnin kustannukset kotimarkkinalla alkavat 3 € / 0,06 % per toteutunut toimeksianto. Kaupankäynnin hinnat määräytyvät aktiivisuustasosi mukaan. Uutena asiakkaana käyt kaksi ensimmäistä kuukautta osakekauppaa parhaalla palkkiotasolla.

* Huomioi, että listaamattomista pohjoismaisista osakkeista peritään hallinnointimaksu.

Mihin sijoittaisin?


Ideoita sijoituksiin voit etsiä vaikka Pohjoismaiden suurimmasta säästäjien ja sijoittajien vaikuttajaverkostosta, Sharevillestä. Sharevillessä voit esimerkiksi seuloa esiin parhaiten pärjänneet sijoittajat ja kurkistaa heidän salkkuihinsa.

Kannattaa tilata myös Nordnetin aamukirje – saat maksutta sähköpostiisi joka arkipäivä tuoreita sijoitusideoita ja analyysejä Nordnetin yhteistyökumppaneilta Inderesiltä, Sijoittaja.fi:ltä ja Evliltä. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Miten Helsingin pörssi on auki?


Helsingin pörssi on auki arkisin klo 10.00–18.25. Huomioi, että helatorstaina 30.5. Helsingin pörssi on kiinni.

Jukka Oksaharju: "Nyt osinkojen uudelleensijoittaminen käy järkevään hintaan"

 

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju:

”Sijoittamalla osingot takaisin osinkoa maksaneeseen suosikkifirmaasi lisäät omistusosuuttasi yhtiössä ja saat enemmän irti korkoa korolle -ilmiöstä. Näin voit kasvattaa osinkopottiasi vuodesta toiseen paitsi yhtiön osinkokasvun myös salkussasi olevien osakkeiden lukumäärän kasvun vaikutuksella. Ajan mittaan riskinä on se, että salkkunäkymän alin rivi alkaa muistuttaa puhelinnumeroa."

Mihin sijoittaisi? Tässä pari ideaa!

Jukka Oksaharjun Shareville-salkku

Hyödynnä muiden sijoittajien osaamista Sharevillessä

Pohjoismaiden suurimmassa sosiaalisessa sijoitusverkostossa Sharevillessä voit tutustua taitavimpien sijoittajien salkkuihin ja keskustella mielenkiintoisista sijoituskohteista.


Top-sijoittajien suosikkiosakkeet

Kuukauden netto-ostetuimmat Suomi-osakkeet Sharevillen suomalaisten top-jäsenten keskuudessa.

Osake

Kehitys 5 v

Käy
kauppaa

Keskustelua
osakkeesta

Outokumpu

-61,24 %

osta/myy

liity keskusteluun

Metsä Board B

+22,75 %

osta/myy

liity keskusteluun

Talenom

+522,30 % *

osta/myy

liity keskusteluun

Neste

+518,29 %

osta/myy

liity keskusteluun

Qt Group

+146,62 %

osta/myy

liity keskusteluun

UPM

+73,28 %

osta/myy

liity keskusteluun

Digia

+74,21 %

osta/myy

liity keskusteluun

Rovio

+33,28 %

osta/myy

liity keskusteluun

 

* Ei kurssidataa viideltä vuodelta, näytetään kolmen vuoden (Talenom) tai vuoden kehitys (Rovio).

Taulukon tiedot päivitetty 28.5.2019. Tuoreet tiedot löydät Shareville Relax -osiosta. Shareville Relax on osio, josta näet kuinka suomalaisten Shareville-jäsenten paras kymmenys toimii. Parhaan kymmenesosan salkuilla on korkein riskikorjattu tuotto viimeisen vuoden aikana.

Tutustu myös näihin
Helsingin pörssin yhtiöihin:

CapMan

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. CapManin tavoitteena on maksaa vuosittain kasvavaa osinkoa osakkeenomistajilleen.

Nordnetin aamukirje

Rovio Entertainment

Rovio on peleihin keskittyvä viihdeyhtiö, joka luo, kehittää ja julkaisee mobiilipelejä sekä harjoittaa lisensointiliiketoimintaa eri viihde- ja kuluttajatuotekategorioissa. Rovio tunnetaan parhaiten sen luomasta maailmanlaajuisesta Angry Birds -brändistä.

Sampo Group

Sampo on Pohjoismaiden johtava finanssikonserni, jonka ensisijainen tavoite on luoda arvoa osakkeenomistajilleen. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Sampo Oyj:n lisäksi tytäryhtiöt If, Mandatum Life ja Topdanmark sekä osakkuusyhtiö Nordea. Sampo on korottanut vuotuista osinkoaan kymmenen vuotta peräkkäin (ks. kuvaaja).

Kaupallinen yhteistyö CapManin, Rovion ja Sampo Groupin kanssa.

Mikään tällä sivulla esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Ota säästösi hallintaan jo tänään.

Asiakkuuden avaaminen on maksutonta.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.