Hoppa till huvudinnehållet

ETF-inspiration.

Hitta de mest populära ETF:erna.

Maat ja alueet.

Länder och regioner.

I Nordnets breda utbud hittar du ETF:er som investerar i olika länder och regioner, såsom till exempel Latinamerika, USA och Kina.

→ Se ETF:er enligt länder och regioner

Teemat.

Teman.

Bland ETF:erna hittar du också produkter som fokuserar på olika sektorer. Testa till exempel på sökorden "robotics" eller "health".

→ Bekanta dig med populära ETF:er med olika teman

Korot.

Räntor.

Du kan få ränta också på annat sätt än på sparkontot – visste du att man kan investera i räntemarkanderna även med ETF:er? Bekanta dig med Nordnets breda ränte-ETF-utbud.

→ Bekanta dig med ränte-ETF:er

Parhaiten tuottaneet ETF:t.

ETF:er med den bästa avkastningen.

Hitta ETF:er med den bästa avkastningen under det föregående året. Historisk avkastning garanterar inte framtida avkastning, men dessa ETF:er har åtminstone sin "track record" i skick!

→ Se topplistan

Matalimmat kulut.

Lägsta avgifterna.

Bekanta dig med ETF:er vars förvaltningsavgifter är förmånliga. Här hittar du ETF:er som följer världens mest kända börsindex och ränte-ETF:er.

→ Bekanta dig med förmåliga ETF:er

Vastuulliset ETF:t.

Hållbara ETF:er.

I Nordnets webbtjänst kan du söka fram sådana ETF:er, som främjar eller har till syfte att göra hållbara investeringar (ljus- och mörkgröna artikel 8- och 9-ETF:er).

→ Hitta hållbara ETF:er

Månadsspara i ETF:er.

Automatisera dina investeringar och låt dina pengar växa.

Månadsspara i ETF:er.

Hos Nordnet kan du månadsspara förmånligt i ETF:er och välja maximalt fyra ETF:er för ditt avtal. Vi erbjuder ETF:er frå sex ledande emittenter: db x-trackers (Deutsche Bank), iShares (BlackRock), Xact (Handelsbanken), Lyxor, WisdomTree och VanEck.

→ Läs mer om ETF-månadssparande

Populära ETF:er.

Funderar du på vilka ETF:er du ska köpa? Ett sätt att hitta investeringsobjekt är att se vad andra Nordnet-kunder investerat i.

→ Se Nordnets populäraste ETF:er bland finländska kunder

Viktig information om risker och avkastning.

Observera att historisk och simulerad avkastning inte garanterar framtida avkastning. Värdet på finansiella instrument kan stiga och sjunka. Det finns en risk att du inte får tillbaka det investerade kapitalet.

Du bör bekanta dig med prospektet och faktabladet innan du investerar i fonder. Prospektet får du av fondbolaget och faktabladet hittar du på nordnet.fi-sidan på fondens översiktssida och på ordersidan.