Siirry pääsisältöön

ETF-inspiration.


Hitta de mest populära ETF:erna.

Marknad-ETFinspiration-Lander-770x325.jpg
Länder och regioner.

I Nordnets breda utbud hittar du ETF:er som investerar i olika länder och regioner, såsom till exempel Latinamerika, USA och Kina.

Marknad-ETFinspiration-Teman-770x325.jpg
Teman.

Bland ETF:erna hittar du också produkter som fokuserar på olika sektorer. Testa till exempel på sökorden "robotics" eller "health".

Marknad-ETFinspiration-Rantor-770x325.jpg
Räntor.

Du kan få ränta också på annat sätt än på sparkontot – visste du att man kan investera i räntemarkanderna även med ETF:er? Bekanta dig med Nordnets breda ränte-ETF-utbud.

Marknad-Fondinspiration-image2-770x325.jpg
ETF:er med den bästa avkastningen.

Hitta ETF:er med den bästa avkastningen under det föregående året. Historisk avkastning garanterar inte framtida avkastning, men dessa ETF:er har åtminstone sin "track record" i skick!

Marknad-Fondinspiration-image3-770x325.jpg
Lägsta avgifterna.

Bekanta dig med ETF:er vars förvaltningsavgifter är förmånliga. Här hittar du ETF:er som följer världens mest kända börsindex och ränte-ETF:er.

Marknad-Fondinspiration-image4-770x325.jpg
Hållbara ETF:er.

I Nordnets webbtjänst kan du söka fram sådana ETF:er, som främjar eller har till syfte att göra hållbara investeringar (ljus- och mörkgröna artikel 8- och 9-ETF:er).

Retusch_210422_pb.jpg
Så här investerar de förmögna.

Det är möjligt att bli Private Banking-kund då du har minst 200 000 euro i investerbar förmögenhet hos Nordnet. Hurdana placeringsobjekt föredrar då sådana här kunder som äger en portfölj vars innehåll är minst en "markmiljon"?

Nordnet_J2A2700-contentful.jpg
Fond topplistor.

Vilka fonder och ETF:er har finländare särskilt tagit till sina portföljer den senaste månaden?

Månadsspara i ETF:er.

Hos Nordnet kan du månadsspara förmånligt i ETF:er och välja maximalt fyra ETF:er för ditt avtal. Vi erbjuder ETF:er frå sex ledande emittenter: db x-trackers (Deutsche Bank), iShares (BlackRock), Xact (Handelsbanken), Lyxor, WisdomTree och VanEck.

Läs mer om ETF-månadssparande

FI_Markkina-ETF-Etfideat-Kuukausi-770x460.jpeg

Detta är en annons från J.P. Morgan Asset Management

jpm-rei-fb.jpeg
Ett nytt sätt att bygga kärnan i en portfölj.

Du som investerare behöver inte längre välja mellan passiv och aktiv förvaltning. J.P. Morgans ETF:er är förvaltade efter Research Enhanced Index Equity (ESG) och erbjuder det bästa av båda världar – indexliknande aktieexponering och aktiespecifika insikter inom en enskild kostnadseffektiv lösning.

Kan en ETF överträffa sitt jämförelseindex? | Intervju med J.P. Morgan Asset Management ETF Specialist
Kan en ETF överträffa sitt jämförelseindex? | Intervju med J.P. Morgan Asset Management ETF Specialist

Funderar du på vilka ETF:er du ska köpa? Ett sätt att hitta investeringsobjekt är att se vad andra Nordnet-kunder investerat i.

Se Nordnets populäraste ETF:er bland finländska kunder

220512_Nordnet_MartinPaasi_1695.jpg
Maailman parhaat ETF-rahastot?

Talousasiantuntija Martin Paasi kirjoittaa hyvän ETF:n ominaisuuksista ja listaa omat suosikkinsa Nordnet-koulussa.

Senaste artiklarna om ETF:er på bloggen (på finska).

Viktig information om risker och avkastning.

Observera att historisk och simulerad avkastning inte garanterar framtida avkastning. Värdet på finansiella instrument kan stiga och sjunka. Det finns en risk att du inte får tillbaka det investerade kapitalet.Du bör bekanta dig med prospektet och faktabladet innan du investerar i fonder. Prospektet får du av fondbolaget och faktabladet hittar du på nordnet.fi-sidan på fondens översiktssida och på ordersidan.