Rahastoideat.

Löydä sinulle sopivia rahastoja.

Rahastoneuvoja – sinulle räätälöity rahastosalkku.

Nordnet Rahastoneuvoja auttaa löytämään riskitasoosi sopivia rahastoja.

→ Lue lisää ja suorita neuvonta

Parhaiten tuottaneet rahastot.

Parhaiten tuottaneet rahastot.

Löydä rahastoja, jotka ovat tuottaneet parhaiten viimeisen vuoden aikana. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta, mutta näillä rahastoilla on ainakin "track record" kunnossa!

→ Katso parhaiten tuottaneet rahastot

Matalakuluiset rahastot.

Matalakuluiset rahastot.

Löydä indeksirahastoja, korkorahastoja ja muita edullisten hallinnointipalkkioiden rahastoja.

→ Katso matalakuluiset rahastot

Matalan hiiliriskin rahastot.

Matalan hiiliriskin rahastot.

Nordnetin uudessa verkkopalvelussa voit seuloa esiin myös sellaisia rahastoja, joiden riippuvuus fossiilisista polttoaineista on Morningstarin ja Sustainalytics -yhtiön toimesta arvioitu matalaksi.

→ Katso matalan hiiliriskin rahastot

Omat rahastomme.

Sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin säästäjille.

Nordnet Indeksirahastot.
Sijoita ympäri maailman edullisin kuluin.

Saammeko esitellä: Nordnet Indeksirahasto Maailma, USA, Eurooppa ja Kehittyvät Markkinat. Uusien Nordnet Indeksirahastojen avulla voit hajauttaa sijoituksesi ympäri maailman edullisin kuluin. Indeksirahastot ovat helppo ja kustannustehokas vaihtoehto kenen tahansa säästäjän salkkuun.

Tutustu palkitun Taaleri Varainhoidon rahastoihin:

Taaleri Euroopan kassakoneet

Korona painoi arvostukset alas – aika sijoittaa eurooppalaisiin osinko- ja arvo-osakkeisiin?

Taaleri Euroopan Kassakoneet sijoittaa eurooppalaisiin osinkoyhtiöihin Taalerin ydinosaamisalueita ja osaketiimin laaja-alaista osaamista hyödyntäen. Mukana on niin korkean efektiivisen osinkotuoton yhtiöitä kuin kasvavan osingon yhtiöitä siten, että salkun osinkotuotto-odotus muodostuu houkuttelevaksi.

→ Lue lisää Euroopan Kassakoneet -rahastosta

Taalerin arvorahastot:Arvo Markka, Arvo Kruunu ja Arvo Rein.

Taalerin arvorahastot:
Arvo Markka, Arvo Kruunu ja Arvo Rein.

Taaleri on arvosijoittamisen uranuurtaja Suomessa. Arvosijoittaminen on ajaton sijoitusfilosofia, jossa pyritään löytämään edullisesti hinnoiteltuja yhtiöitä ja myydään ne, kun arvo on noussut tarpeeksi korkeaksi.

→ Lue lisää Taalerin arvorahastoista

Taalerin korkorahastot:Tarjolla muutakin kuin nollakorkoa.

Taalerin korkorahastot:
Tarjolla muutakin kuin nollakorkoa.

Korkosijoitukset ovat tasaisen tuoton lähde ja hyvä tapa laskea salkun kokonaisriskiä. Taalerin korkorahastot ovat hajautettuja ja likvidejä tapoja sijoittaa yrityslainoihin hyödyntäen yhtiön pitkää salkunhoitokokemusta.

→ Lue lisää Taalerin korkorahastoista

Suositut rahastot Sharevillessä.

Mietitkö, mitä rahastoja ostaisit? Yksi tapa etsiä sijoituskohteita on katsoa, mihin hyvin menestyneet sijoittajat ovat sijoittaneet. Katso Sharevillen top-sijoittajien suosikkirahastot juuri nyt.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kun sijoitat rahastoihin Nordnetin kautta, pienin mahdollinen sijoitettava summa on 15 €.

Kyllä vain!

  1. Mene kohtaan Sivuni > Kuukausisäästäminen > Aloita kuukausisäästäminen.
  2. Valitse tili, jolle haluat alkaa säästää, syötä säästettävä summa ja päivämäärä, jona haluat säästösumman sijoitettavan valitsemiisi rahastoihin.
  3. Etsi haluamasi rahasto(t) kirjoittamalla vapaaseen tekstihakuun rahaston tai rahastoyhtiön nimi.
  4. Täytä vaaditut kentät ja aloita säästäminen.
  5. Tee toistuvaissiirto verkkopankistasi Nordnetiin. Tiedot viitesiirron tekemiseen löydät palvelustamme kohdasta Sivuni > Talletus > "Miten teen tilisiirron?". Huomioithan, että siirto saattaa kestää pari pankkipäivää.

Mikäli teet rahastotoimeksiannon arkipäivänä ennen kello 13.00, toimeksianto lähetetään rahastoyhtiölle samana päivänä. Rahastotoimeksiannon lopullinen kurssi määräytyy silloin, kun rahastoyhtiö toteuttaa kaupan, eikä Nordnet voi vaikuttaa tähän. Joillakin rahastoyhtiöillä kurssi määräytyy yhden tai kahden päivän kuluessa toimeksiannosta.

Rahastotoimeksiannot lähetetään rahastoyhtiöille kerran päivässä. Merkintä tai lunastus näkyy salkussasi arviolta 2–7 pankkipäivän kuluessa. Tarkka ajankohta riippuu rahastoyhtiöstä. Rahastotoimeksiantosi tila henkilökohtaisessa tarjouskirjassasi on "Markkinalla" kunnes rahasto-osuudet näkyvät salkussasi. Rahastomerkinnästä tai -lunastuksesta tulee laskelma kohtaan Sivuni > Tapahtumat ja laskelmat, kun rahastotoimeksianto on toteutettu.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Mikään tällä sivulla esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, sijoitusneuvonnaksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajana vastaat itse riskistä, joka liittyy tällä sivulla annetun tiedon hyödyntämiseen sijoituspäätöstä tehdessäsi.

Lähtökohtaisesti kaikki Nordnetin kautta merkittävät noteeraamattomat rahastot käsitellään uudelleensijoittavina ("Acc") rahastoina, vaikka rahasto maksaisikin tuottoa ulos ("Dist"). Rahaston tuotonjako sijoitetaan siis automaattisesti takaisin samaan rahastoon, jolloin saat lisää rahasto-osuuksia. Käytäntö on Nordnet Bank AB Suomen sivuliikkeen säilytystili-/tilisopimuksen yleisten ehtojen kohdan B.2.9 mukainen. Käytännön perusteena on tehdä rahastosäästämisestä mahdollisimman vaivatonta asiakkaalle. Kyseessä on myös markkinatavan mukainen käytäntö Ruotsissa, jota Nordnet Bank AB noudattaa koko konsernissa.

Tuotonjaosta joutuu valitettavasti maksamaan verot, vaikka ne onkin sijoitettu takaisin samaan rahastoon.

Edellä kuvattu ei koske ETF:iä eli pörssinoteerattuja rahastoja.