Rahastoideat.

Digitaalinen sijoitusneuvonta.

Hyödynnä Nordnetin digineuvontapalveluita ja löydä sinulle sopivat rahastot. Neuvonta ei maksa mitään, vie vain jokusen minuutin, eikä sido sinua mihinkään – voit itse päättää, sijoitatko neuvonnan tuloksena saamiisi kohteisiin.

Maailmanluokan sijoittamista. Automatisoituna.

Nordnet Smart -salkut on kehitetty tuottamaan paremmin kuin perinteiset rahastot ja voittamaan vertailuindeksi pitkällä aikavälillä. Automatisoitu ja systemaattinen sijoitusstrategia sopeuttaa sijoitukset markkinatilanteeseen tarjoten sinulle älykkäämpää sijoittamista. Smart-salkut tekee erityiseksi se, että ne eivät ole riippuvaisia pelkästään osakkeiden arvon kasvusta, vaan reagoivat automaattisesti muutoksiin markkinoilla.

→ Lue lisää Nordnet Smart -salkuista

Rahastoneuvoja – sinulle räätälöity rahastosalkku.

Nosta rahastosäästämisesi uudelle tasolle. Sopivien rahastojen löytäminen Nordnetin 517 rahaston valikoimasta voi tuntua neulan etsimiseltä heinäsuovasta. Nordnet Rahastoneuvoja auttaa sinua löytämään rahastot, joiden riskikorjattu tuotto on paras mahdollinen ja jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

→ Lue lisää ja suorita neuvonta

Löydä sinulle sopivia rahastoja.

Nordnetin Valitut rahastot.

Tutustu käsin poimittuihin rahastoihin, joilla on riippumattomien analyytikoiden arvion mukaan hyvät mahdollisuudet tuottaa hyvin.

→ Lue lisää

Parhaiten tuottaneet rahastot.

Löydä rahastoja, jotka ovat tuottaneet parhaiten viimeisen vuoden aikana. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta, mutta näillä rahastoilla on ainakin "track record" kunnossa!

→ Katso parhaiten tuottaneet rahastot

Matalakuluiset rahastot.

Löydä indeksirahastoja, korkorahastoja ja muita edullisten hallinnointipalkkioiden rahastoja.

→ Katso matalakuluiset rahastot

Matalan hiiliriskin rahastot.

Nordnetin uudessa verkkopalvelussa voit seuloa esiin myös sellaisia rahastoja, joiden riippuvuus fossiilisista polttoaineista on Morningstarin ja Sustainalytics -yhtiön toimesta arvioitu matalaksi.

→ Katso matalan hiiliriskin rahastot

Viimeisimmät sijoitusartikkelit: