Rahastoideat.

Neljä uutta kansainvälistä indeksirahastoa edullisin kuluin.

Kuusi vuotta sitten Nordnet mullisti sijoitusmarkkinat lanseeraamalla suositut indeksirahastot Pohjoismaihin. Nyt indeksirahastoperheemme kasvaa ja tuomme markkinoille neljä uutta odotettua indeksirahastoa.

Saammeko esitellä: Nordnet Indeksirahasto Maailma, USA, Eurooppa ja Kehittyvät Markkinat. Uusien Nordnet Indeksirahastojen avulla voit hajauttaa sijoituksesi ympäri maailman edullisin kuluin.

→ Lue lisää Nordnetin uusista indeksirahastoista

Löydä sinulle sopivia rahastoja.

Nordnetin Valitut rahastot.

Tutustu käsin poimittuihin rahastoihin, joilla on riippumattomien analyytikoiden arvion mukaan hyvät mahdollisuudet tuottaa hyvin.

→ Lue lisää

Parhaiten tuottaneet rahastot.

Löydä rahastoja, jotka ovat tuottaneet parhaiten viimeisen vuoden aikana. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta, mutta näillä rahastoilla on ainakin "track record" kunnossa!

→ Katso parhaiten tuottaneet rahastot

Matalakuluiset rahastot.

Löydä indeksirahastoja, korkorahastoja ja muita edullisten hallinnointipalkkioiden rahastoja.

→ Katso matalakuluiset rahastot

Matalan hiiliriskin rahastot.

Nordnetin uudessa verkkopalvelussa voit seuloa esiin myös sellaisia rahastoja, joiden riippuvuus fossiilisista polttoaineista on Morningstarin ja Sustainalytics -yhtiön toimesta arvioitu matalaksi.

→ Katso matalan hiiliriskin rahastot

Digitaalinen sijoitusneuvonta.

Hyödynnä Nordnetin digineuvontapalveluita ja löydä sinulle sopivat rahastot. Neuvonta ei maksa mitään, vie vain jokusen minuutin, eikä sido sinua mihinkään – voit itse päättää, sijoitatko neuvonnan tuloksena saamiisi kohteisiin.

Maailmanluokan sijoittamista. Automatisoituna.

Nordnet Smart -salkut on kehitetty tuottamaan paremmin kuin perinteiset rahastot ja voittamaan vertailuindeksi pitkällä aikavälillä. Automatisoitu ja systemaattinen sijoitusstrategia sopeuttaa sijoitukset markkinatilanteeseen tarjoten sinulle älykkäämpää sijoittamista. Smart-salkut tekee erityiseksi se, että ne eivät ole riippuvaisia pelkästään osakkeiden arvon kasvusta, vaan reagoivat automaattisesti muutoksiin markkinoilla.

→ Lue lisää Nordnet Smart -salkuista

Rahastoneuvoja – sinulle räätälöity rahastosalkku.

Nosta rahastosäästämisesi uudelle tasolle. Sopivien rahastojen löytäminen Nordnetin 517 rahaston valikoimasta voi tuntua neulan etsimiseltä heinäsuovasta. Nordnet Rahastoneuvoja auttaa sinua löytämään rahastot, joiden riskikorjattu tuotto on paras mahdollinen ja jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

→ Lue lisää ja suorita neuvonta

Taaleri Euroopan Kassakoneet:
Sijoitusrahasto vakaata kassavirtaa arvostavalle.

Taaleri Euroopan Kassakoneet sijoittaa eurooppalaisiin osinkoyhtiöihin Taalerin ydinosaamisalueita ja osaketiimin laaja-alaista osaamista hyödyntäen. Mukana on niin korkean efektiivisen osinkotuoton yhtiöitä kuin kasvavan osingon yhtiöitä siten, että salkun osinkotuotto-odotus muodostuu houkuttelevaksi.

→ Lue lisää Euroopan Kassakoneet -rahastosta

Taalerin arvorahastot:
Arvo Markka, Arvo Kruunu ja Arvo Rein.

Taaleri on arvosijoittamisen uranuurtaja Suomessa. Arvosijoittaminen on ajaton sijoitusfilosofia, jossa pyritään löytämään edullisesti hinnoiteltuja yhtiöitä ja myydään ne, kun arvo on noussut tarpeeksi korkeaksi.

→ Lue lisää Taalerin arvorahastoista

Taalerin korkorahastot:
Tarjolla muutakin kuin nollakorkoa.

Korkosijoitukset ovat tasaisen tuoton lähde ja hyvä tapa laskea salkun kokonaisriskiä. Taalerin korkorahastot ovat hajautettuja ja likvidejä tapoja sijoittaa yrityslainoihin hyödyntäen yhtiön pitkää salkunhoitokokemusta.

→ Lue lisää Taalerin korkorahastoista

Suositut rahastot Sharevillessä.

Mietitkö, mitä rahastoja ostaisit? Yksi tapa etsiä sijoituskohteita on katsoa, mihin hyvin menestyneet sijoittajat ovat sijoittaneet. Katso Sharevillen top-sijoittajien suosikkirahastot juuri nyt.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kun sijoitat rahastoihin Nordnetin kautta, pienin mahdollinen sijoitettava summa on 15 €.

Kyllä vain!

  1. Mene kohtaan Sivuni > Kuukausisäästäminen > Aloita kuukausisäästäminen.
  2. Valitse tili, jolle haluat alkaa säästää, syötä säästettävä summa ja päivämäärä, jona haluat säästösumman sijoitettavan valitsemiisi rahastoihin.
  3. Etsi haluamasi rahasto(t) kirjoittamalla vapaaseen tekstihakuun rahaston tai rahastoyhtiön nimi.
  4. Täytä vaaditut kentät ja aloita säästäminen.
  5. Tee toistuvaissiirto verkkopankistasi Nordnetiin. Tiedot viitesiirron tekemiseen löydät palvelustamme kohdasta Sivuni > Talletus > "Miten teen tilisiirron?". Huomioithan, että siirto saattaa kestää pari pankkipäivää.

Mikäli teet rahastotoimeksiannon arkipäivänä ennen kello 13.00, toimeksianto lähetetään rahastoyhtiölle samana päivänä. Rahastotoimeksiannon lopullinen kurssi määräytyy silloin, kun rahastoyhtiö toteuttaa kaupan, eikä Nordnet voi vaikuttaa tähän. Joillakin rahastoyhtiöillä kurssi määräytyy yhden tai kahden päivän kuluessa toimeksiannosta.

Rahastotoimeksiannot lähetetään rahastoyhtiöille kerran päivässä. Merkintä tai lunastus näkyy salkussasi arviolta 2–7 pankkipäivän kuluessa. Tarkka ajankohta riippuu rahastoyhtiöstä. Rahastotoimeksiantosi tila henkilökohtaisessa tarjouskirjassasi on "Markkinalla" kunnes rahasto-osuudet näkyvät salkussasi. Rahastomerkinnästä tai -lunastuksesta tulee laskelma kohtaan Sivuni > Tapahtumat ja laskelmat, kun rahastotoimeksianto on toteutettu.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Mikään tällä sivulla esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, sijoitusneuvonnaksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajana vastaat itse riskistä, joka liittyy tällä sivulla annetun tiedon hyödyntämiseen sijoituspäätöstä tehdessäsi.