Siirry pääsisältöön

Rahastoideat.


Löydä sinulle sopivia rahastoja.

Tältä sivulta löydät vinkkejä, miten voit löytää omiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivat rahastot. Katso myös rahastot ja rahastosijoittaminen -sivu ja opi lisää rahastoista.

Nordnet One -rahastot.
Nordnet One -rahastot.

Nordnet One tarjoaa helpon ratkaisun säästöjen sijoittamiseen ja hajauttamiseen edullisin kuluin (juoksevat kulut vain 0,49 %). Näin sinun ei tarvitse ostaa monia eri rahastoja hajauttaaksesi säästösi.

Nordnet Indeksirahastot
Nordnet Indeksirahastot.

Nordnet Indeksirahastojen avulla voit hajauttaa sijoituksesi ympäri maailman edullisin kuluin. Indeksirahastot ovat helppo ja kustannustehokas vaihtoehto kenen tahansa säästäjän salkkuun.

Parhaiten tuottaneet rahastot.
Parhaiten tuottaneet rahastot.

Löydä rahastoja, jotka ovat tuottaneet parhaiten viimeisen vuoden aikana. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta, mutta näillä rahastoilla on vahvat näytöt.

Matalan hiiliriskin rahastot.
Vastuulliset rahastot.

Nordnetin verkkopalvelussa voit seuloa rahastoja, jotka edistävät kestävyystekijöitä ja pyrkivät tekemään kestäviä sijoituksia (vaalean- ja tummanvihreät artikla 8- ja 9-rahastot)

Mihin kuukausisäästäisi? Kokeile palveluamme.

Omaan salkkuun sopivien rahastojen valitseminen satojen vaihtoehtojen joukosta voi tuntua hankalalta. Palvelustamme saat apua sopivien rahastojen löytämiseen. Muutaman simppelin vaiheen kautta pääset nopeasti alkuun rahastosalkun luomisessa.

Päätät itse, kuinka paljon (alk. 50 €/kk), mihin rahastoihin ja miten usein haluat säästää.

Yleisimmät rahastotyypit

Viimeisimmät rahastoartikkelit:

Nordnet blogi · 2. syysk. 2022

Uraani sai rahastosäästäjät hehkumaan innosta elokuussa | rahastokaupankäynti 8/2022

Nordnet blogi · 5. elok. 2022

Energiasektorin suosio jatkuu | rahastokaupankäynti 7/2022

Nordnet blogi · 1. elok. 2022

Miten muuttaa 200 euroa 100 000 euroksi?

Suositut rahastot.

Mietitkö, mitä rahastoja ostaisit? Yksi tapa etsiä sijoituskohteita on katsoa, mihin hyvin menestyneet sijoittajat ovat sijoittaneet.

Katso Sharevillen top-sijoittajien suosikkirahastot

Katso Nordnetin suomalaisasiakkaiden suosituimmat rahastot

Salkkuun korkorahastoa?

Tutustu Aktian suosittuihin korkorahastoihin ja tee merkintä Nordnetissä.

Kaupallinen yhteistyö Aktian kanssa.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Mikään tällä sivulla esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, sijoitusneuvonnaksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajana vastaat itse riskistä, joka liittyy tällä sivulla annetun tiedon hyödyntämiseen sijoituspäätöstä tehdessäsi.