Siirry pääsisältöön

Rahastoideat.


Löydä sinulle sopivia rahastoja.

Tältä sivulta löydät vinkkejä, miten voit löytää omiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivat rahastot. Katso myös rahastot ja rahastosijoittaminen -sivu ja opi lisää rahastoista.

Nordnet One -rahastot.

Nordnet One -rahastot.

Nordnet One tarjoaa helpon ratkaisun säästöjen sijoittamiseen ja hajauttamiseen edullisin kuluin (juoksevat kulut vain 0,49 %). Näin sinun ei tarvitse ostaa monia eri rahastoja hajauttaaksesi säästösi.

Nordnet Indeksirahastot

Nordnet Indeksirahastot.

Nordnet Indeksirahastojen avulla voit hajauttaa sijoituksesi ympäri maailman edullisin kuluin. Indeksirahastot ovat helppo ja kustannustehokas vaihtoehto kenen tahansa säästäjän salkkuun.

Parhaiten tuottaneet rahastot.

Parhaiten tuottaneet rahastot.

Löydä rahastoja, jotka ovat tuottaneet parhaiten viimeisen vuoden aikana. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta, mutta näillä rahastoilla on vahvat näytöt.

rahastoyhtiologot-cms.png

Suomen suosituimmat rahastot Nordnetissä.

Nordea, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken, Danske Bank, Evli... Löydät muun muassa näiden suomalaisille tuttujen yhtiöiden hallinnoimia rahastoja Nordnetistä.

Matalan hiiliriskin rahastot.

Vastuullisuusluokituksen omaavat rahastot.

Nordnetin verkkopalvelussa voit seuloa rahastoja, jotka edistävät kestävyystekijöitä ja pyrkivät tekemään kestäviä sijoituksia (vaalean- ja tummanvihreät artikla 8- ja 9-rahastot)

Retusch_210422_pb.jpg

Private Banking -asiakkaidemme suosikit.

Nordnetin Private Banking -palvelun piiriin on mahdollista päästä, jos omistaa vähintään 200 000 euron arvosta sijoitusomaisuutta Nordnetissä.

Nordnet_J2A2700-contentful.jpg

Rahastojen top-listat

Mitä rahastoja ja ETF:iä suomalaiset ovat viime kuussa erityisesti haalineet salkkuihinsa? Lue Nordnet Suomen maajohtajan tuorein rahastotiedote Nordnet Blogista, niin tiedät rahastosäästäjien tuoreet trendit.

korkorahastot-cms.jpg

Korkorahastot.

Korkoa voi saada talletustilin lisäksi rahastoista. Tutustu korkorahastosäästämiseen Nordnetissä.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Tämä sivu ei ole eikä sitä pidä tulkita sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittamiseen ja rahoitusinstrumentteihin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voivat muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan.

Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoittajaa kehotetaan tutustumaan rahastoesitteeseen ja avaintietoasiakirjaan (KIID) ennen sijoituspäätösten tekemistä. Rahastoesitteeseen löydät rahastoyhtiön verkkosivuilla ja KIID:n löydät rahaston yleiskatsaussivulta ja toimeksiantonäkymästä Nordnetin palvelusta.


SE_CMS_OG_ShareImage-1200x628_v001 (1).png

Sijoita Ruotsin Small Cap -osakkeisiin indeksirahastolla.

Nordnet Småbolag Sverige Index -rahaston avulla saat laajan hajautuksen ruotsalaisiin pieniin ja keskisuuriin yhtiöihin. Vieläpä alhaisin kuluin. Suomen ensimmäinen indeksipohjainen pienyhtiörahasto Ruotsin markkinalle.

  • Juoksevat kulut 0,35 % + valuutanvaihtokulu (rahasto on kruunumääräinen).

  • Hajautus 80 ruotsalaiseen pienyhtiöön.

  • Suuri kasvupotentiaali, mutta toisaalta korkeampi riski.

Katso avaintietoesite


Tuoreimmat rahastoartikkelit Nordnet Blogista:

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki