Siirry pääsisältöön

Rahastoideat.

Löydä sinulle sopivia rahastoja.

Tältä sivulta löydät vinkkejä, miten voit löytää omiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivat rahastot. Katso myös rahastot ja rahastosijoittaminen -sivu ja opi lisää rahastoista.

Nordnet Indeksirahastot.

Nordnet Indeksirahastojen avulla voit hajauttaa sijoituksesi ympäri maailman edullisin kuluin. Indeksirahastot ovat helppo ja kustannustehokas vaihtoehto kenen tahansa säästäjän salkkuun.

→ Lue lisää rahastoista

Parhaiten tuottaneet rahastot.

Parhaiten tuottaneet rahastot.

Löydä rahastoja, jotka ovat tuottaneet parhaiten viimeisen vuoden aikana. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta, mutta näillä rahastoilla on vahvat näytöt.

→ Katso parhaiten tuottaneet rahastot

Matalakuluiset rahastot.

Matalakuluiset rahastot.

Löydä indeksirahastoja, korkorahastoja ja muita edullisten hallinnointipalkkioiden rahastoja.

→ Katso matalakuluiset rahastot

Matalan hiiliriskin rahastot.

Vastuulliset rahastot.

Nordnetin verkkopalvelussa voit seuloa rahastoja, jotka edistävät kestävyystekijöitä ja pyrkivät tekemään kestäviä sijoituksia (vaalean- ja tummanvihreät artikla 8- ja 9-rahastot)

→ Katso vastuulliset rahastot

Mihin kuukausisäästäisi? Kokeile uutta palveluamme.

Omaan salkkuun sopivien rahastojen valitseminen satojen vaihtoehtojen joukosta voi tuntua hankalalta. Uudesta palvelustamme saat apua sopivien rahastojen löytämiseen. Muutaman simppelin vaiheen kautta pääset nopeasti alkuun rahastosalkun luomisessa.

Päätät itse, kuinka paljon (alk. 50 €/kk), mihin rahastoihin ja miten usein haluat säästää.

Mihin kuukausisäästäisi? Kokeile uutta palveluamme.

Suositut rahastot.

Suositut rahastot.

Kaupallinen yhteistyö Aktian kanssa.

Salkkuun korkorahastoa?

Tutustu Aktian suosittuihin korkorahastoihin ja tee merkintä Nordnetissä.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Mikään tällä sivulla esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, sijoitusneuvonnaksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajana vastaat itse riskistä, joka liittyy tällä sivulla annetun tiedon hyödyntämiseen sijoituspäätöstä tehdessäsi.

Useat Nordnetin kautta merkittävät noteeraamattomat rahastot käsitellään uudelleensijoittavina ("Acc") rahastoina, vaikka rahasto maksaisikin tuottoa ulos ("Dist"). Rahaston tuotonjako maksetaan siis automaattisesti uusina rahasto-osuuksina. Tarkistathan rahastokohtaiset tiedot rahastoesitteestä ja rahastoyhtiön verkkopalvelusta. Käytäntö on Nordnet Bank AB Suomen sivuliikkeen säilytystili-/tilisopimuksen yleisten ehtojen kohdan B.2.9 mukainen. Käytännön perusteena on tehdä rahastosäästämisestä mahdollisimman vaivatonta asiakkaalle.

Tuotonjaosta joutuu valitettavasti maksamaan verot, vaikka ne onkin sijoitettu takaisin samaan rahastoon.

Edellä kuvattu ei koske ETF:iä eli pörssinoteerattuja rahastoja.