Siirry pääsisältöön

Rahastoideat.


Löydä sinulle sopivia rahastoja.

Tältä sivulta löydät vinkkejä, miten voit löytää omiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivat rahastot. Katso myös rahastot ja rahastosijoittaminen -sivu ja opi lisää rahastoista.

Nordnet One -rahastot.
Nordnet One -rahastot.

Nordnet One tarjoaa helpon ratkaisun säästöjen sijoittamiseen ja hajauttamiseen edullisin kuluin (juoksevat kulut vain 0,49 %). Näin sinun ei tarvitse ostaa monia eri rahastoja hajauttaaksesi säästösi.

Nordnet Indeksirahastot
Nordnet Indeksirahastot.

Nordnet Indeksirahastojen avulla voit hajauttaa sijoituksesi ympäri maailman edullisin kuluin. Indeksirahastot ovat helppo ja kustannustehokas vaihtoehto kenen tahansa säästäjän salkkuun.

Parhaiten tuottaneet rahastot.
Parhaiten tuottaneet rahastot.

Löydä rahastoja, jotka ovat tuottaneet parhaiten viimeisen vuoden aikana. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta, mutta näillä rahastoilla on vahvat näytöt.

Matalan hiiliriskin rahastot.
Vastuulliset rahastot.

Nordnetin verkkopalvelussa voit seuloa rahastoja, jotka edistävät kestävyystekijöitä ja pyrkivät tekemään kestäviä sijoituksia (vaalean- ja tummanvihreät artikla 8- ja 9-rahastot)

Retusch_210422_pb.jpg
Private Banking -asiakkaidemme suosikit.

Nordnetin Private Banking -palvelun piiriin on mahdollista päästä, jos omistaa vähintään 200 000 euron arvosta sijoitusomaisuutta Nordnetissä.

Nordnet_J2A2700-contentful.jpg
Rahastojen top-listat

Mitä rahastoja ja ETF:iä suomalaiset ovat viime kuussa erityisesti haalineet salkkuihinsa? Lue Nordnet Suomen maajohtajan tuorein rahastotiedote Nordnet Blogista, niin tiedät rahastosäästäjien tuoreet trendit.

korkorahastot-cms.jpg
Korkorahastot.

Korkoa voi saada talletustilin lisäksi rahastoista. Tutustu korkorahastosäästämiseen Nordnetissä.

Mihin kuukausisäästäisi? Kokeile palveluamme.

Omaan salkkuun sopivien rahastojen valitseminen satojen vaihtoehtojen joukosta voi tuntua hankalalta. Palvelustamme saat apua sopivien rahastojen löytämiseen. Muutaman simppelin vaiheen kautta pääset nopeasti alkuun rahastosalkun luomisessa.

Päätät itse, kuinka paljon (alk. 50 €/kk), mihin rahastoihin ja miten usein haluat säästää.

Yleisimmät rahastotyypit

Viimeisimmät rahastoartikkelit:

Salkkuun Aktian korkorahastoa?

Kaupallinen yhteistyö Aktian kanssa. Tutustu Aktian suosittuihin korkorahastoihin ja tee merkintä Nordnetissä.

Mitä korkomarkkinoille kuuluu? Haastattelussa allokaatiojohtaja Patrik Moring Aktiasta.
Mitä korkomarkkinoille kuuluu? Haastattelussa allokaatiojohtaja Patrik Moring Aktiasta.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Mikään tällä sivulla esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, sijoitusneuvonnaksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajana vastaat itse riskistä, joka liittyy tällä sivulla annetun tiedon hyödyntämiseen sijoituspäätöstä tehdessäsi.